tisdag 29 mars 2011

Utmanad!Små vita pärlisar samsas med sifon och glaslyktor på halvmånebordet under tallrikshyllan i matrummet. I det enkla bor det vackra.


Jag har blivit utmanad av Anne-Lie med bloggen Hemma hos Märtha. Utmaningen går ut på att berätta 8 saker om mig själv, jag gör ett försök...

 1. Jag är en riktig godisråtta och det där inlägget tidigare i bloggen om att jag slutat äta godis har redan gått i stöpet... Kan inte låta bli härligt färskt lösgodis, hjälper inte ens att jag vet vad det innehåller!
 2. Är en spiskatt, frusen som få och sitter helst framför kaminen och värmer mig. Om ni frågar mig är kaminen den bästa investering vi gjort.  
 3. Jag jobbar som läkarsekreterare på en onkologklinik och skriver mycket om enländet cancer. Bloggandet är ett sätt för mig att få skriva om något roligt och kunna koppla bort allt det hemska jag skriver om på jobbet.
 4. Jag ÄLSKAR Lasse Winnerbäck - ja, en helt platonisk kärlek alltså, är ju lyckligt gift sedan snart 7 år tillbaka (oj, där fick ni 2 för 1)!
 5. Älskar att shoppa - på stan eller nätet spelar ingen roll! I love it! Än så länge riskerar jag inte att få besök av Lyxfällan...  ;0) 
 6. Jag är extremt solkänslig efter att som 16-åring fått en biverkan av antibiotika. Det har blivit lite bättre med åren men min stora sorg är att inte kunna följa med mina barn till stranden. 
 7. Jag har ett stort kontrollbehov och är därför väldigt flygrädd. Detta ledde till att jag tvingade hela min familj inkl. mina föräldrar, man och barn, bror och svägerska till Paris med tåg. Ni kan ju gissa vem som låg vaken hela natten och var säker på att tåget skulle spåra ur... *suck*
 8. En av mina vita drömmar är en liten westie, en dröm som jag haft sedan jag var liten flicka. Just nu passar det inte alls med hund i familjen eftersom jag pendlar långt men när jag blir pensionär...!
*Puh* Oj, det här var svårt och tog tid men nu vet ni lite mer om mig. I utmaningen ingår att skicka den vidare till 8 andra bloggare och jag har valt de här:

10 kommentarer:

 1. Oj, det var en riktig lista du fått ihop!
  Så roligt att se de vita pärlhyacinterna, jag fick nöja mig med blåa i år, men det är nästan viktigast att bara ha lite vårlökar inne...
  Må så gott!

  SvaraRadera
 2. Å, din galenpanna. ;)
  Sånt här är så svårt... jag får väl göra ett försök... hehe..
  Roligt att få veta lite mer om dig..
  Kram Evelina

  SvaraRadera
 3. Tack för det! Det finns mycket om Mufflo som publicum inte vet så det ska bli roligt.

  SvaraRadera
 4. Vad skoj att få lära känna dej lite mera...
  Ha det bra !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 5. Hallojsan!!

  Så spännande att få veta lite mer om dig!..
  Punkt två stämmer in på mig..fryser jämt och sitter också gärna bänkade framför kaminen..MED pläd..hihi..

  JAG TACKAR OCH BOCKAR FÖR ATT DU VALDE UT MIG TILL DETTA! DET VÄRMDE, JAG HAR DOCK SKRIVIT 10 SAKER OM MIG OCH JAG VILL INTE ATT NI SKA TRÖTTNA PÅ MIG..HEHE..MEN JAG LÄNKAR TILL INLÄGGET HÄR SÅ FÅR DU LÄRA KÄNNA MIG LITE MER :)
  http://anglarnashus.blogspot.com/2009_09_01_archive.html

  Hoppsan nu hade jag visst kommit åt caps lock igen..gör det ofta..kanske borde tilläggas till listan ;)

  Kramis Sanne!!

  SvaraRadera
 6. Tusen tack, men jag har redan fått utmaningen och skrivit om mig själv. Om du tittar lite längre ner på min blogg.
  Ha en skön kväll
  AC

  SvaraRadera
 7. Vad trevligt att få veta mera om dig :) Och jag antar utmaningen. Får tänka till lite bara. Ha en go dag kramar Maria

  SvaraRadera
 8. Hej! halkade in här o fick en trevlig stund :) kände igen mig i flera saker...man träffar så mycke trevliga människor i" blogglandia" ha en fin dag! kramiz Jessica

  SvaraRadera
 9. Va kul, nu vet jag lite mer om dig!
  Har oxå önskat mig en vit westie men nu har ju mitt svartbruna yrväder istället! =)

  Ha en bra dag!

  Kram Liza

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...