fredag 1 april 2011

Det näst bästa

Go' kväll på er, kära bloggisar. Jag måste börja med att berätta hur glad jag är över alla som besöker min blogg! Jag är ju en glad novis och har bara bloggat i knappt två månader men har redan över 1000 besökare och 9 följare - jag hade inte ens kunnat drömma om att så många var intresserade av lilla mig och mitt svammel. Jag är så glad över alla nya härliga bloggkompisar jag får lära känna. Ett stort tack, alla! Ska fundera ut ett sätt att fira detta på... Vilken cliff hanger!  =0)
Nu till dagens I-landsproblem: Jag har letat i evigheter efter den typ av jalusier som man ofta ser i USA, eller skodder som det heter i den lantliga danska inredningen, utan att lyckas. Det skulle vara så fint i våra vardagsrumsfönster som vetter mot söder = döden för alla krukväxter under sommarhalvåret. För ett tag sedan hittade jag en lykta med små minijalusier - urkass som solskydd men jättesöt ändå!  ;0)

Någon av er som blivit lurade i dag? Jag tror att jag har klarat mig... Men man kan ju aldrig så noga veta! Har läst några klart suspekta artiklar i tidningarna och inslaget i TV4:s Nyhetsmorgon om att Sveriges flagga ska heta "Bertilkorset" måste väl ändå vara bluff...? Eller...?  =0)
post signature
Blink, blink - Är det någon som möjligtvis har tips på var jag kan hitta träjalusier/skodder *till rimligt pris* får ni gärna höra av er!

7 kommentarer:

 1. Du har ju en superfin blogg och många fina bilder att bjuda på, så jag är inte förvånad att många kikar in.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vet tyvärr inte vart man kan hitta jalusier men måste säga som ovan att du har en jättefin blogg!
  Ha en mysig helg!
  Kram
  Anne-Lie

  SvaraRadera
 3. Vilken söt lykta. Ja, dessa "skodder" är inte lätta att hitta. Jag köpte faktiskt några gamla jalusifönsterluckor på blocket för sådär ett år sedan. De var gröna och inte roliga att måla kan jag säga. Har tittat in hos några danska inredningsbutiker. Där har de ju jätte fina men de kostar ju en mindre förmögenhet. Kul att du lyckats så bra med din blogg. Den är så fin. Jag är också ny på detta med att blogga. Det är jätte kul tycker jag och det har gått ganska bra för mig också. Kram Sonja.

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Tack för den fina hälsningen på min blogg, nu har jag hittat till dig! Vilket ofint hus ni verkar ha!

  Ha en fin helg!
  /A

  SvaraRadera
 5. Grattis till succén! Jag ska genast lägga till dig i min blogglista, en sån här mysig blogg vill jag inte missa!

  Kul att du hittade oss så att jag kunde hitta hit!

  Mvh
  Frida

  P.S. tyvärr inga tips om jalusier

  SvaraRadera
 6. Grattis till många besökare jag är iaf glad att jag hittat hit så mycke mysigt du visar...ju mer bilder du visar på badrummet desto mer övertygad blir jag att de golvet ska jag ha..kanske frågat innan? men är det klinkes eller vad?
  Tack för utmaningen jag ska ta den i veckan..jag får inte avslöja för mannen vilken slav jag är under bloggen...så han får allt börja jobba till veckan thihi..

  Ha en underbar helg
  kram wivi

  SvaraRadera
 7. Så roligt med så många besökare redan:)
  Jag har faktiskt 3delade skodder i butiken.

  Du hittar de här:
  http://www.gardsromantik.se/?category_id=29

  Kram Maud
  <Gårdsromantik-ljuvlig-lantromantik-på-nätet

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...