lördag 30 april 2011

Totally starstruck  


Hemma igen efter en händelserik resa till Kolmården. Resan var en liten premiärtur med vår husvagn och efter en eller ett par "vi-hade-i-alla-fall-tur-med-vädret-situationer" så gick allt till slut bra!  =)

I dag har vi varit på Kolmårdens djurpark hela dagen. Strax efter att vi kommit in i djurparken får vi se Shirley Clamp och blir helt starstruck. Strax efteråt springer jag nästan in i Rikard Sjöberg när han provar safarihattar i souvenirshoppen...tänk vad kändisar här är, tänker vi... Sedan fortsätter det med kändis efter kändis resten av dagen och vi inser till slut att hela Sveriges kändiselit (nästan i alla fall) är här som VIP till nya linbanan! Vi kom fram till att vi nog har sett fler kändisar än olika arter av djur i dag...  Nu kan jag skryta med att jag har varit på kändispremiär - men utan snittar och champagne!  ;)

I natt ska min stackars mörbultade kropp, som är ovan vid husvagnssängar, få sova skönt i gamla, härliga sängen hemma - borta bra men hemma bäst!

Önskar er alla en härlig Valborgsmässoafton med värmande eldar och sprakande fyrverkerier! Kram kram
post signature
Pssst.... I dag får ni hålla till godo med gamla bilder...eller old pic's som kidsen säger! ;)

7 kommentarer:

 1. Hej Emma...det lät som en trevlig tripp!! Hoppas ni hoppade över tvätt av bilen ;))) alltid skönt att komma hem igen....fiiint sovrum ;)) Ha en skön kväll!
  kram susanne

  SvaraRadera
 2. Visst är de mysigt på kolmården ,tänk när vi var där när barnen va små så prata dom om de i flera år o ville tillbaka hi hi
  Ha en trevlig Valborg
  Kramen Anette

  SvaraRadera
 3. Finfina bilder...:-) Visst är det mysigt att komma iväg hemifrån ibland.....men lika skönt är det att komma hem igen!! Kul med alla kändisar!
  Kram
  Anne-Lie

  SvaraRadera
 4. Så trivsamt.Husvagnssemester som är så mysigt.Men borta bra men hemma bäst.Visst är det ljuvligt att komma hem igen...
  Kram Kicki.

  SvaraRadera
 5. Nämen, där ser man :) Värsta när man ser en kändis, man blir så stirrig på dem hihi.

  Fina bilder du bjuder på.
  Ha en fortsatt härlig helg, Kram

  SvaraRadera
 6. Tänk, då har du nästan varit hemma hos mig:)

  Djurparken är mysig att gå på men vi passar på när det inte är så mycket folk där.
  Mysiga bilder du visar!
  Kram Annica

  SvaraRadera
 7. Låter som om ni haft en härlig helg! Fin blogg du har, och med väldigt fina bilder!
  Kram Petra

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...