lördag 7 maj 2011

En bloggoholic's bekännelser del 2

Mitt soptippsfynd

Kärlek vid första ögonkastet

Shabby by nature
 
Underbara, gamla, charmiga saker

Klockans långa kedjor upphängda på griffeltavlan

Jag ska erkänna något riktigt allvarligt - jag begick ett brott i går! Det är tyvärr sant och jag hoppas innerligt att ingen av er "golar"... ;) Trots att det är en brottslig handling jag har begått så väljer jag att se det som att jag har utövat civil olydnad i ett slag för miljön!

När jag var på soptippen i går för att slänga skräp fick jag syn på en jättevacker gammal klocka, ett nysilverfat på fot och en charmig plåtburk som någon kastat bland soporna!!! Visst, klockan fungerade inte men är otroligt vacker och nysilverfatet är det absolut inget fel på...vem slänger sån't??? Jag fiskade helt enkelt upp "soporna"! Jag menar, återvinning är väl ändå bättre för miljön än att kasta - jag bara undrar?!

Jag ångrar mig faktiskt lite...men inte för att jag fiskade upp sakerna...utan för att jag inte tog den där jättefina gamla säckkärran i trä som också låg där! Det är lätt att vara efterklok...  =)

Mina två andra fynd får ni se i ett senare inlägg. Snacka om skattjakt!
post signature

9 kommentarer:

 1. Har kikat runt hos dej lite.
  Vilket fynd du gjorde!

  Trevlig helg, Marie

  SvaraRadera
 2. Håller med dig, återvinning är bättre! Det borde snarare vara fullt tillåtet att plocka med sig saker hem. Den enes skräp är den andres guld.. =) Du har en så söt blogg coh visar så fina bilder! Trevlig helg! /Petra

  SvaraRadera
 3. Vet du... jag gjorde samma sak förra helgen! Var och slängde en massa skrot och hittade en urfin blomlåda helt i zink, fin och helt felfri! Den smögs in i bilen... Man känner sig lite sådär... Men, varför inte?

  SvaraRadera
 4. Hej Emma!
  Hahaha.....detta diskuterar vi ofta på jobbet, borde vara tillåtet. Nån återvinningsstation i närheten här ska tydligen ha ett rum där man kan sätta sådant som andra får ta, bra tycker jag!
  Fina fynd ;)) Ha en bra dag!
  kram susanne

  SvaraRadera
 5. Klart man ska premiera återvinning...Hihi
  Helt rätt. Här ska inte fina saker slängas. :)
  Kram och ha en skön dag / Nettan

  SvaraRadera
 6. Klart att ska fiska om man kan.Jag tyckte du gjorde rätt.Man ska inte slänga fina saker.Kram och ha en skön dag Rita ♥

  SvaraRadera
 7. Nä ä fyttirackarns sicka fynd.Förskräckligt att se.Tänk "förr" när man kunde gå in på en soptipp och rota runt.Mkt kul kunde man hitta där.Riktig skattjakt.Grattis!Ha en härlig helg.
  Kram Kicki.

  SvaraRadera
 8. Ja jag menade ju inte att fynden var förskräckliga att se mer att det var förskräckligt att se fina saker som bara ligger där på soptippen när dom istället kunde fraktats till en loppis och kunde få leva vidare hemma hos ngn annan...

  SvaraRadera
 9. Helt rätt av dig. En god gärning och verkliga fynd. Grattis till dig. Ha de så gott.

  Kram Lisa

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...