tisdag 12 juli 2011

Glad & lyckligLivet är inte alltid på topp och då kan det vara bra med en liten påminnelse. Hittade det här söta &-tecknet i dag och kunde inte låta bli att köpa det, så fint. Nu står det i ett av våra köksfönster för att vi alltid ska se budskapet... även under våra mindre glada dagar! =)

Tusen tack, ni söta, för era gulliga kommentarer i förra inlägget! Visst blir man sprickfärdig av stolthet när man ser vilka fina och underbara barn man har?!

Kram kram

post signature

11 kommentarer:

 1. haha jag kan verkligen se det framför mig!!!Jag är ju "tyvärr" en sådan person osm ser det komiska i det mesta, så jag hade nog skrattat glatt när jag sett dig brinna i baken och sedan kommit på att det kanske inte alls är så kul för den drabbade...och sedan hjälpt dig:)
  Vet du vad jag gjorde i dag, efter min förra titt hos dig, då kunde man också skratta men ingen var hemma! Jag fick hela stora färgburken över mig när jag gick ner från den tre meter höga stegen. Snacka om att jag såg ut...håret klarade sig. Men jag önskade det hade funits någon som kunde fotat mig...Jag hade stora problem att komma in och tvätta av mig. Som tur är har vi en insynsskyddad tomt!!
  Nu hänger byxorna på tork, då av färg och min rosa hodtröja är ett minne blott, hihi kan ju bara skratta åt min klumpighet. Sådan är jag, och fler med mig:)
  Nu ska jag ta en kopp kaffe och sedan måla lite mer. Och så övningskörning till kvällen.
  Ha det så gott min vän så hörs vi igen ;) Lite rim blev det där hihi... jag fick nog en smäll i huvudet av färgburken också tror jag???:)
  Kramelikram <3

  SvaraRadera
 2. Härligt med små budskap hemma. Ibland behöver man påminna sig om saker och ting... Vilken fin dotter du har. Visst är man stolt över dem. Jag undrar också ibland hur jag kunnat få så fina döttrar...Stor kram från mig!

  SvaraRadera
 3. Hej gumman.. Åh den var söt och sådär perfekt i storlek och budskap. Jättesöt. Nää allt är inte rosenrött minsann och nog är det bra med lite uppmuntran här och där i vråna. Har ett mantra som jag mumlar ibland. Folk tror väl man är galen men det gör absolut inget. Ha en skön kväll min vän...

  Kramkram Lisa

  SvaraRadera
 4. SÅ fin! Choose happiness! Kramar, Marthina

  SvaraRadera
 5. Jättefint hjärta du köpt ,har ett jag med men utan text kanske man skulle kladda ditt lite text :)
  Ha en skön kväll.
  Kramen Anette

  SvaraRadera
 6. Söt den där lampskärmen var om nu inte det var det jag skulle titta på men har nämligen funderat på att sy ngt liknande.
  Shoppa är kul och piggar alltid upp...eller hur?
  Kramiz Kicki

  SvaraRadera
 7. Vacker och tänkvärd text!! Man ska njuta varje dag!! Kram på dig Lotta

  SvaraRadera
 8. Verkligen viktigt budskap :)
  Ibland svårt att komma ihåg!

  Kram från Australien♥
  ...idag ska jag verkligen tänka på att jag är 'lycklig & glad' - 5 år sedan min Pappa gick bort.

  SvaraRadera
 9. Ja ha nu ligger gumman och sover igen, och jag som var uppe med tuppen ;)
  Nu bär det av till jobbet för min del, ända till kl sex....
  Men datorn är med, kanske hinner starta upp den, hihi
  Ha nu en riktigt skön dag!! Vi höres
  Kramkram på dig / tantnettan

  SvaraRadera
 10. Ja man behöver verkligen bli påmind om det! Väldigt fint med &-tecken dessutom!
  Hade för några år sedan små lappar här och där i lägenheten med uppmuntrande ord, funkade bra för då läste man dem när man inte var medveten och sen sitter de bara där i huvet;)

  Kram Therese

  SvaraRadera
 11. Vad fin den är och vad fint den passar där i fönstret...jag fick ett &-tecken av min dotter i julklapp för ett par år sedan...jag flyttar runt på den och den har ännu inte riktigt hittat hem (min kan inte stå själv)...din var extra fin med texten på...jag skulle vilja kunna skriva så...
  Min blogg har inte varit så aktiv så här i semestertider...just nu håller jag på att kurera mig från en dunderförkylning...har haft "knivar och pingisbollar" i halsen i en vecka nu.
  Otroligt vacker dotter du har!!
  Kram Maria

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...