lördag 14 januari 2012

Tulipa


Halloj!

Inspirationen tryter lite grann men nu har jag äntligen köpt hem de första tulpanerna och känner att våren är på väg! Hade det inte varit för kylan och blååååååååsten i dag skulle man nästan kunna tro att vi redan är där. Ni har väl inte blåst bort? ;) Har vaknat flera gånger i natt av blåsten, livrädd för att stora björken ska blåsa omkull. Tycker att det är ovanligt många stormar i vinter men det kanske hör till milda vintrar, vad vet jag...

Tulpanerna får stå i mina loppade och ärvda mjölk- och sodavattenflaskor. Älskar den grönblå färgen, den speglar sig så vackert när de är fyllda med vatten och solen lyser igenom. Jag tycker att tulpanerna är som vackrast när de nästan är överblommade, ni vet så där långa och gängliga och blommorna är fullt utslagna. Jag får nog vänta några dagar till för än så länge är de lite väl "rakryggade" för min smak. =)


Har ni gjort något speciellt i dag? Själv har jag ägnat dagen åt städning men när man väl kommer igång är det ju faktiskt ganska roligt, eller hur (ja, roligt och roligt... det var väl kanske att överdriva en liten smula...)?! Om inte annat så är det inte mycket som slår känslan av att kunna njuta av ett nystädat och doftande hem. =)

Nu önskar jag er alla en härlig lördagkväll - tack för att ni kikar in!
Kram kram
<3

post signature

12 kommentarer:

 1. Vackra flaskor med tulpaner i! Jag har också städat och jag håller med dig ibland är det riktigt roligt;)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Oj så vackert!
  ha en skön lördagskväll!

  SvaraRadera
 3. Hej :) jag har också städat idag... Städade bort julen! Vet inte om det var roligt direkt, men det är skönt när det är klart. Och nu står årets första tulpaner på köksbordet. Välkommen våren!! :) ser att du fixat om lite på bloggen, snyggt. Jag hoppas du har fått en fin början på 2012. Kram

  SvaraRadera
 4. En trevlig kväll till dej också!
  Håller med om tulpanerna, de är finast lätt bedagade och två, tre dagar från soporna. Har en sådan bukett på soffbordet och en buketten på köksön är på god väg så den kan ersätta bordsbuketten snart.

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Så vackert att sätta en och en tulpan i flaskor! Nu kan jag få användning för alla mina flaskor.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Vackra tulpaner;) här har dock snålheten satt in, tycker det är för dyrt med tulpaner;( fast vår far sa att det imorgon är tulpanens dag så kanske ska man betala det där priset ändå för de är ju sanslöst vackra;)

  Önskar dig en härlig kväll

  SvaraRadera
 7. Ja det tryter här med;) Men vilka fina tulpanbilder vännen. Kram Johanna

  SvaraRadera
 8. Tulpaner är ljuvliga! Jag har oxå städat och så har jag slipat av målfärgen på en sak och målat en annan. Visar på bloggen, om projekten lyckas :)
  Ha en god fortsättning på helgen!
  kram Tini

  SvaraRadera
 9. Helt rätt har du Emma!! Skönt att njuta av ett nystädat hem...men resan dit är lite sisådär..;)
  När det gäller tulpanerna är vi helt olika du & jag...jag gillar dem bäst när de är knoppiga och stela...hihi.
  Ha en fin fortsättning på helgen nu!
  Kramis Anetthe

  SvaraRadera
 10. Visst är det härligt med tulpaner! Nu frossar jag!!

  Ha en skön söndag!
  Kram kram!

  SvaraRadera
 11. Tja, jag kan hålla med om att det är ganska kul (åtminstone skönt att få det gjort) när man väl kommer igång att städa. Det är just det där med att komma igång bara... Har inte heller så mycket inspiration just nu, får se om det hjälper att kika runt lite på alla fina bloggar! //kram maria

  SvaraRadera
 12. Hej !!

  På mitt köksbord står det oxså tulpaner, vita så klart ;)

  önskar dej en mysig söndag

  Kram

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...