lördag 25 augusti 2012

En ä väl inte sämre än att en kan ändre på se'...

 

Halloj!

Jag har gått omkring hela sommaren lång och varit sååå nöjd med mig självoch skrutit med att jag inte har handlat på loppis en endaste gång. "Nä, jag är helt enkelt mätt på gamla loppisfynd", hette det visst... En ä väl inte sämre än att en kan ändre på se'?  ;)

Fick igår av en (lycklig) slump se att antikaffären i lilla, lilla staden hade öppet. Vet av erfarenhet att de har hur mycket roligt som helst och då kan man ju helt enkelt inte ignorera det faktum att det faktiskt var väldigt länge sedan jag handlade gamla skruttiga saker och att jag som är så duktig faktiskt är värd något fint och gammalt... som till exempel en sifon, jag hade ju bara tre stycken förut... eller en gammal fin väckarklocka som jag också bara hade tre av... och de där slitna och charmiga gamla skolästerna ropade faktiskt efter mig, det är sant! När jag till slut efter mycket om och men hade bestämt mig och stod framme i kassan för att betala fick jag veta att det fanns en övervåning också! De var tydligen sugna på att sälja och såg väl att jag hade potential... Förstår inte det...  ;)

Väl på övervåningen fick jag se det mest onödiga i loppisväg jag någonsin handlat, en gammal utdragbar spjälsäng, sjabbig och "dan"... och helt underbar! Ja, vad gör man... handlar så klart! Billig var den också (känner ni igen er, att försvara era inköp?). 

Gårdagens fynd!
  
Sifonen får hedersplatsen i fågelburen...

... och spjälsängen får agera blombord.

Inte kan man väl motstå en barnsäng med den här patinan?!  ;)
Nu hoppas jag bara att det inte börjar spridas rykten på bygden om att vi väntar tillökning... Grannen kom hem lagom till att jag lyfte ur sängen ur bilen... undrar just vad han tänkte... "Jaha, så var det dags igen!"  =)

Mannen har ännu inte uttalat sig om fynden... jag bad honom att inget säga...

Vad är ditt mest onödiga loppisfynd, det där som du bara inte kunde låta bli att köpa?

Hoppas ni får en härlig lördag!
Kram kram

post signature

14 kommentarer:

 1. Tja, har ju gjort en liknande grej när jag kom hem med en megastor antik barnvagn... men vad gör man? Sängen är ju helt underbar, bra köp! Kram Marthina

  SvaraRadera
 2. Jag köpte en gång en alldeles underbar lampa i smide. För stor att ha i fönstret och för liten för att ha över bordet. Den åkte raka vägen in i garderoben och har legat där sen dess. Tittar på den ibland och undrar om jag har någon plats där den passar. Sen lägger jag tillbaka den igen och hoppas på att jag någon gång ska hänga upp den.

  Ha en skön helg

  Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Hihihi du e ju bara såååååå skön!:-) Åh vi e såååå lika;-) Underbara fynd! Kramis fina du<3

  SvaraRadera
 4. Haha, ja oj så mycket onödigt fint du köpt. Så omtänksamt av dig, nu slapp ju nån annan stackare dra hem med det där, hihi :)
  Kram och go'lördag!

  SvaraRadera
 5. Hahaha!! Härligt du skriver =)
  Om jag känner igen det där med att försvara sig? BIG TIME!!! ;)

  Ha en fortsatt fin helg,
  Catta

  SvaraRadera
 6. Nej den skulle man inte kunna motstå- fin fina fynd vännen, klart de skulle flytta hem till dig;) Kram

  SvaraRadera
 7. Hahahha va rolig du är! Jo då känner nog igen mig lite.
  Har också tyckt att jag varit duktig o inte alls varit på loppis i sommar. Men då har jag ju bett mannen släpa hem 3 stora möbler som jag hittat på blocket istället :)
  Hmm är de o va duktig?

  Gillar dina fynd, förstod att du inte kunde lämna dom där inte. Sängen va ju bedårande söt. Strunt i va grannar säger hihhi

  Hmm vet inte om ja har nåt sånt som jag handlat... tåls att fundera på...
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 8. Ska nog be mannen läsa detta inlägg för att visa att fler är som mig ;)
  Har inte fyndat på loppis i sommar men däremot på blocket jag med. Och bordet i mitt inlägg idag FICK jag faktiskt så inte har jag köpt sååå mkt onödigt hihi :)
  Kram Helena

  SvaraRadera
 9. Åh vilka härliga fynd!
  Ha en riktigt fin söndag!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 10. Hejsan vännen!

  Vilka härliga fynd! Förstår så väl att du inte kunde låta bli den söta sängen. Kanonfin med blommor i.

  Onödiga fynd? Finns det såna (fniss..).. Ja, jag är ju väldigt svag för gamla resväskor och behöver inte fler - men har väldigt svårt att låta bli...

  Husnummersskylten har kommit fram - och den är jättefin! Tack igen för din finfina utlottning.

  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 11. Hahaha! Det var väldigt fina saker alltihop och spjälsäng som blombord, det var inte dumt!

  Jag köpte en gammal resväska en gång som jag har i hallen för att dölja att inte liten är på plats, mannen suckade lite först men nu börjar jag tro att han tycker att den är rätt bra, för några lister har jag inte sett till...

  Trevlig blogg!
  /Frida

  SvaraRadera
 12. Jag känner igen mig helt och fullt! Bara en skillnad, jag har ännu inte kommit till punkten där jag tror mig behöva ett avbrott i dessa otroligt underbara loppisarnas värld. Svår fråga att svara på, men jag tror mitt onödigaste fynd var nog en barnvagn i trä- helt underbar! Det finns ju så mycket man bara "måste" ha...
  Kram Mariette

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...