onsdag 7 mars 2012

There's no place like home


Halloj alla finingar!

Trodde att jag skulle få till ett inlägg i går kväll efter hemkomsten från min kick off med jobbet men tji fick jag! Helt slut efter två heldagar i Kolmården! Åkte dit med lite skepsis, fick ju som sagt inte veta programmet i förväg men jag kom hem go' och gla'. Eget rum med utsikt mot Bråviken, god mat, härliga jobbarkompisar.
Enda nackdelen var att schemat var lite väl späckat och det fanns inte tid för spa (om man nu inte nöjde sig med att bubbla i en kvart...). I måndags kväll var det lektajm med en lagtävling som kan bäst beskrivas som en modern variant av den gamla hederliga tipspromenaden. 

Ett eventföretag hade hyrts in och de delade in oss i 20 lag (vi var drygt 100 personer så vi var några stycken i varje lag). Varje lag fick en påse innehållande en smart-phone, karta över djurparken och lite annat användbart. Tävlingen gick ut på att mobilen messade frågor/uppgifter (hela tiden, såååå stressande!), en del  baserade på information från djurparken men också helt "korkade" frågor och uppgifter. Jag hade oturen att bli utsedd till lagledare och tog uppgiften på så stort allvar att jag fick hela laget att springa in i djurparken så fort att vi missade de första frågorna/uppgifterna som var utanför parken (typiskt mig, agera först, tänk sedan)! Som en liten biverkan av detta stora allvar har nu en otrevlig träningsvärk gett sig till känna, vi sprang precis överallt (är det tävling så är det...)! Med stelfrusna fingrar i den kalla marskvällen skulle vi sedan messa tillbaka svaren. Ni kan ju tänka er själva hur det gick... ni vet ju hur små de där jädrans "knapparna" är på telefonerna... 

Men ändå; trots chansningar på massor av frågor kom vi till slut ändå på 4:e plats av alla 20 lag - inte illa, eller hur?! =) Partaj på kvällen som ett härligt avslut. 

Oj, oj - ett långt inlägg och bara svammel om min kick off, hoppas att ni inte har somnat! Några inspirerande foton blev det inte heller tid för. ;)

Ha det så gott, vi hörs snart igen!
Kram kram
<3

post signature
Pssst... Vi slapp både att mocka hos elefanterna och att plocka loppor på aporna! ;)

10 kommentarer:

 1. Haha, vilken jätterolig variant på tipspromenad! Kan riktigt se er pila fram mellan träd och djur i parken:-)

  SvaraRadera
 2. Alltid skönt att slippa hamna på sista plats och få mocka;) hiihi ja du det lät lite väl intensivt...men ändå roligt! Kram

  SvaraRadera
 3. Hahahah de lät som toppenkul iaf. De va en annorlunda variant på tipspromenad, inte hört förut.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 4. Kul med en annorlunda tipspromenad. Lite ovanlig plats med.

  Ha det gott.

  Kram Karin

  SvaraRadera
 5. Du klarade av din lagledarroll galant. 4 plats är inte fy skam ;)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Skönt att ni slapp mocka;)
  Ha det gott!
  Kram Emma

  SvaraRadera
 7. Ha ha, skönt att du är gott och väl hemma efter de strapatserna. Vi har gjort en liknane tävling på mitt jobb, i december typ. Snorkallt och en stadsvandring på fyra timmar. Det var ju kul, men hade varit roligare om vädret varit lite ljummare...
  Natti natt!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Det låter ju som det blev helt okej till slut ;)
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 9. Du verkar ha haft skoj trots kyla o träningsvärk:))
  Maria<3

  SvaraRadera
 10. Låter ju som du haft skitroliga dagar trots misset av spa:t hihi!
  Tävlingsmänniska har du här med, vem vill förlora lixom?!
  Din header är så fin, vill oxå ha men får inte till det ordentligt...suck. Får nog köpa en tidning om photoshopping, hihi!
  Tack att du berättade vart väskan finns. Får nog kika på Åhlens i helgen. Måste ha en för jag är så trött på mina :))

  kram

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...