lördag 2 mars 2013

Å ena sidan...


Halloj!

Är förälskad i de superfina kuddarna från ZbH Paisley powder och Star sand, inte bara för att de är härligt ljusa, pastelliga och rosa utan för att de är två kuddar i en! På ena sidan har kudden Star en stjärna i bästa New England-stil och kudden Paisley ett minimalistiskt paisleymönster, på andra sidan har kudden Star blockränder i rosa, vitt och sand och kudden Paisley stort paisleymönster - I like! Liksom lite "hmmm... på vilket kuddhumör är jag idag...?".  ;)
  

Kudden Star har ingen medföljande tassel á la Maria Montazami men likväl en öljett. Det fina i kråksången är att ZbH har tagit fram "the tassel of tassels", en supersnygg tofs i skinn med en liten karbinhake som passar supersnyggt till kudden, finns i både svart och beige. Och varför bara ha den på kudden? Sätt den i lampan, vet jag, eller varför inte använda den som nyckelring? Tyvärr har denna lilla skönhet ännu inte börjat säljas men jag väntar hem den när som helst... den som väntar på något gott...Börjar känna mig mätt på allt vad Mello heter men jag antar att det är där framför tv:n vi hamnar i alla fall ikväll. ;)

Oavsett vad ni andra hittar på ikväll så önskar jag er en härlig lördag!

Kram kram 

Pssst... Har ni märkt att våren faktiskt är på väg på allvar?! Smältvattnet rinner på gatorna och fåglarna kvittrar och det har till och med varit härliga plusgrader - I love it!  =)

post signature

5 kommentarer:

 1. Hej jättefina kuddar med pastell, jag gillar rosa jag :)

  Ja mello här med ikväll, har ju sett de sen man va liten så då är de där man hittar mig iaf.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Hej
  va fina dom var, ser mysiga ut.
  kram aina-kristin

  SvaraRadera
 3. Så fantastiska kuddar!!! Kramar

  SvaraRadera
 4. Hejsan!

  Jättefina kuddar. Rosa är alltid fräscht när våren är på intåg!

  Misstänker att ni har kommit en bra bit längre än oss när det gäller våren... Vi har massor av snö kvar, men solen skiner och det har varit en hel del plusgrader sista veckan..

  kramen Jenny

  SvaraRadera
 5. Supersnygga kuddar =)

  Hoppas du haft en fin dag..

  Kram Mia

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...