onsdag 8 maj 2013

Tolix-wannabe


Hallå finingar!

Lagom till att björkarnas blad är som musöron har jag fått hem den superfina café-gruppen från Bauhaus, en indirekt födelsedagspresent från min fina lilla mormor. ♥ Jag som älskar den franska lantstilen blev till mig i trasorna när jag fick se att de hade denna fina grupp med Tolix-inspirerade stolar och litet bord med "patina" och allt. Till min stora förvåning tyckte till och med Älsklingen att de var fina. Helst hade han nog sett ett par mjuka, fällbara solstolar, perfekta att slappa i, men man kan ju inte få allt, eller hur?! ;)


    

Ny patina tillsammans med gammal patina, som gjorda för varandra!

  Äntligen är balkongen inbjudande och gästvänlig, har haft svårt att hitta de rätta möblerna. På vår "franska balkong" kan vi sitta ljumma kvällar och titta ut över, om inte franska, så åtminstone småländska takåsar och susande granskog. I höst får stolarna flytta inhomhus, lika snygga inne som ute! =)Postes France - kudde av vintage-tygNu fattas bara lite grönskande piff på balkongen, i helgen ska inhandlas blomlådor och växter och sedan är balkongen redo för säsongen.

Önskar er alla en härlig dag!
Kram kram

post signature

8 kommentarer:

 1. Ett ord bara...Waoooooooo!
  /Kram

  SvaraRadera
 2. Åh älskar stolarna:)
  Ha en fantastisk kväll!
  Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se

  SvaraRadera
 3. De där har jag också kikat på, verkligen jättefina! Nu blir jag ännu mer sugen på att köpa dem;)
  Ha det gott Emma!
  Kram Emma

  SvaraRadera
 4. Riktigt, riktigt snygga!

  SvaraRadera
 5. hej :D är de låga att ha till ett vanliga matbord? :) Sköna att sitta på? mvh /Tina

  Maila: Haggstrom_tina@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Sneakar in här lite. Vill bara tipsa om lite saker som händer på Lina Gardelid art just nu. Nya reproduktioner från original finns i produktion nu och jag firar det med 20% rabatt fram till den 6:e okt! Omtyckta WINGS finns också i produktion igen. Nu i vanliga 50x70 men även STÖRRE 70x100! Ta gärna en kik vetja.. och passa på! :D
  http://linagardelid.blogspot.se

  SvaraRadera
 7. Hej Emma,
  Vilken otroligt mysig blogg du har!

  Jag ramlade in här efter att ha sökt mer information om hur det är att vara säljare åt ZBH och såg att du är eller åtminstone var. Jag är precis på väg att lägga min första order när jag tvekade och kände att jag var tvungen att få mer kött på benen. Hittills har domen varit olika, vissa har tyckt att det varit jätte roligt och värt det medan andra inte alls tyckte att pengarna var värt tiden och kraften de la ner. Kanske är det också beroende på förväntningarna. Jag gör inte detta för att bli miljonär utan ser det som ett roligt extraknäck (inredningsfreak som man ändå är) medan jag utbildar mig till certifierad inredare.

  Nu blev det långt :)

  Varm kram
  Emma

  SvaraRadera
 8. Hej! Jättesnygga stolar! Blev väldigt inspirerad måste jag säga!
  Kul när man kan hitta snygga "fejksaker" till lite bättre priser :)

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...