lördag 22 mars 2014

Om att lite dö och hamna i himlen


Får nypa mig i armen lite titt som tätt för att förstå att det verkligen är sant. Att den där drömfåtöljen med stort D verkligen står i mitt vardagsrum. Naken, strippad och iklädd bara sina underkläder. Lite som en ballerina balanserar Hon på sina vackra, nätta, små fötter, de främre vackert svarvade och med de sötaste små hjul man kan tänka sig. 

Ni måste ju förstå min känsla när Hon stod framför mig. I en lada mitt ute i skogen dit jag kommit på vindlande, små skogsvägar som nästan gav mig åksjuka. Hjärtklappning. Svettiga handflator. Torr i halsen. Vågade nästan inte fråga om Hon var till salu, Hon var så fin i miljön som skapats runt omkring, som ett stilleben med staplade industrilådor i bakgrunden. När jag sedan fick höra att Hon faktiskt var till salu och fick höra priset kunde jag inte fatta att ingen hunnit före.
Nu har Hon pimpats med snyggaste kudden från Spira. Grafisk med svart-vita Harlekinrutor. To die for! Som gjorda för varandra. Nytt och nött. Det svarta i kudden plockar upp det svarta från benen och från min älskade Amerikakoffert med röda beslag som står i rummet mittemot.

    
 

Kaffesäcken i juteväv kostade också den en spottstyver. Den låg fint draperad på fåtöljen redan inne i ladan och jag såg ju att de var bästa kompisar. Så vackert tillsammans. Kommer nog aldrig ha hjärta att klä om denna skönhet. Möjligtvis någon gång i framtiden kanske drapera henne i ett skirt, vitt bomullstyg och knyta om bak i ryggen. Men bara kanske.


  Mitt hittills bästa loppisfynd någonsin! ♥

Vår lördag började med en gastkramande distriktsfinal där sonen ställde upp i Schack-fyran. Han vann två av fyra partier (som jag fått lära mig att det heter, INTE matcher ;). Tyvärr räckte det inte hela vägen men så bra jobbat och mammahjärtat svämmar över av stolthet och kärlek. Snart drar vi iväg på trippelkalas och imorgon väntar ännu ett. Många födelsedagar i mars. ;)

Önskar er alla en härlig lördag!
Kram

post signature

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...