söndag 16 september 2012

Hemma hos...


Näääää, inte hemma hos Emma men väl hemma hos stylisten och fotografen Daniella Witte. Efter allt vitt, vitt, vitt och åter vitt är det såååå snyggt med råa material i inredningen. Vit bas och mörka golv med detaljer i svart och industristil, I love it! Scrolla ner och njut av inspirationen.

Samtliga foton är tagna av Daniella Witte och bilderna är lånade från Sköna hem.Så här skulle det ju inte svida att bo, eller vad säger ni?! ;)

Igår träffade jag ju äntligen min tidigare jobbarkompis och jag hade en toppendag, fem timmars babblande om allt mellan himmel och jord, tiden swischade förbi på ett ögonblick (efter åtta år har man ju ett och annat att ta igen...). Tänk att man kan ta vid där man slutade för åtta år sedan utan att det känns konstigt.  Nu har vi lovat varandra att det inte får dröja lång tid innan vi ses igen. 

...och när jag stod i inredningsbutiken för att köpa en liten present får jag se en annan tidigare jobbarkompis, nämligen den HÄR tjejen, goa Anna! Vi har funnit varandra igen genom våra bloggar men inte träffats irl på säkert 10 år. Hur lustigt kan det bli?! Så kul att se dig igen, AnnaPanna. ♥

Ha en go söndag!
Kram krampost signature

4 kommentarer:

 1. Jag är ju väldigt VIT av mig och lite feg att måla något mörkt eller byta ut mitt vita golv till ett mörkt osv... Men! Jag älskar det jag ser och hos andra är det suuuupersnyggt med mycket mörka detaljer. Industristilen har jag dock på en del saker här hemma!

  Ha en fin söndag,

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Så jäkla snyggt.. Vi skall ju måla våra trägolv i framtiden och jag har bytt färg i tanken flera gånger.. Vitt, mörk brunt, ljus grått, mörkare grått, mörk betsat.. Mycket att tänka på för man vill ju inte göra om det sen..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Såå himla snyggt,det vita mot det råa...klockrent:) kram/Anne

  SvaraRadera
 4. Nämen tihii så söt du är! Tack för dom fina orden! <3 Det var verkligen så enormt kul att träffa dig! En date inom kort måste vi få till! :) Ha en fin dag goa du! Kram från mig

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...