lördag 22 september 2012

Om att hitta hem...


Hallå godingar! 
Idag bjuder jag på modeshow i bloggen featuring Provdockan som modell. Om ni inte är intresserade av kläder är det ingen idé att fortsätta läsa... ;)

Alla ni andra som ÄLSKAR kläder; fortsätt läsa för här kommer ni att få ett toppentips!

Har äntligen hittat hem! Ja, alltså när det gäller kläder och design (jag vet ju var jag bor...). Av en slump hittade jag till Provrummet.se där designer Suzanne Nilsson säljer sina egna kläder men även kläder från andra märken. Jag har alltid gillat Odd Molly men det ska erkännas att min plånbok inte är lika förtjust... I Suzanne Nilssons kläder har jag hittat en mycket god ersättare - happy! Suzanne har bland annat tagit fram Pernilla Wahlgrens kollektion av söta klänningar, har setts bland annat i Doobidoo och Nyhetsmorgon.

Roliga och söta kläder som man blir ganska ensam om att bära, det är ju inte direkt så att kläderna går att köpa på HM eller Lindex (inget ont om dem men jag säger bara "massproduktion"). Suzannes kläder bär ofta applikationer i form av hennes "signum"; två fåglar och/eller texten "La vie en rose". En del av kläderna är tillverkade i ett material som heter modal som ska vara ett mer miljövänligt alternativ än bomull och det gillar vi  ju, eller hur?! Själv har jag köpt på mig "ett mindre lager" av hennes fina kläder och fler är förbeställda och väntar på leverans - kan knappt vänta!


Supersöt, lättburen kofta som knäpps med gigantisk säkerhetsnål. Här jag jag satt en berlock i nålen, fint istället för halsband. 


Det söta linnet under koftan är också design Suzanne Nilsson med texten "La vie en rose" på ryggen. 


La vie en rose



Gråmelerad omlottkofta i ullblandning med fin spetskant (varm och gosig till vintern), så fin till Odd Molly-linnet i färgen almost black. Den här koftan har jag även i "sommarvarianten" rosa, supersöt. Också den här koftan knäpps med en säkerhetsnål och kan varieras på många olika sätt. Jättefin att ha öppen...


... eller omlott...


... eller knäppt på mitten...


... eller med ett snyggt, brett läderbälte. Den snygga scarfen i "vintage militärfärger" kommer också från Provrumet.se men den är inte design Suzanne Nilsson.

Fint broderat emblem i ryggen, ser ni de två fåglarna i hjärtat?

Foto lånat från Provrummet.se
Den här ursnygga jackan (finns även en längre variant) väntar på att få dimpa ner hos mig, den är förbeställd... 

Foto lånat från Provrummet.se
... precis som den här fina blusen. Den finns även i svart och mörkblått. 

Foto lånat från Provrummet.se
Den här supersöta tröjan står på min önskelista. Så fina detaljer med spetskant och knappar i ryggen - I love! Ska bara spara lite först...  ;)

Foto lånat från Provrummet.se

Kika in hos Provrummet.se, det finns kläder för alla plånböcker, just nu är det rea och outlet på sommarkläder och ni kan fynda jättefina klänningar, blusar och kjolar till superpriser!

Hoppas att jag har kunnat inspirera er, jag tyckte själv att det var svårt att hitta kläder som är "jag" - men inte nu längre!  ;)

Kram kram





post signature

9 kommentarer:

  1. Fina kläder! Jag ska genast kika in :)
    Önskar dig en fin lördag!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Mycket fint, ska genast titta in i Provrummet, tack för tipset! Ha en fin dag!
    Kram Petra

    SvaraRadera
  3. Åh så mycket snyggt, min favorit är den grå omlottkoftan, måste nog genast kika in jag med.
    kram Annika

    SvaraRadera
  4. Så mycket fint.....ska besöka Provrummet bums. Tack för tipset.

    Ha en skön lördag

    Kram Karin

    SvaraRadera
  5. Jättevackra kläder! Roligt när man hittar sådant man gillar till ett rimligt pris :)
    Ha en fin helg!
    kram Tini

    SvaraRadera
  6. Mycket fina kläder.. Härligt att hitta ett sånt smultronställe =)

    Kram Mia

    SvaraRadera
  7. WOW så mycket fint!

    SvaraRadera
  8. Hejsan

    Jag fick mycket inspiration av ditt inlägg, vackra kläder. Har en tunika av Susanne Nilsson och skulle gärna vilja ha den översta koftan som du visar. Men jag hittar inte den på Provrummet, den längre grå koftan såg jag. Kan man få ett tips vad jag ska leta?

    Kram Ann-Louise

    SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...