söndag 7 oktober 2012

Premiärnerver och oktobererbjudande


Hallå godingar!
Nästa söndag, om exakt en vecka håller jag min första visning för Zelected by Houze - så spännande! Kommer nog vara lite nervös... eller en hel del om jag känner mig själv rätt. ;) Premiären hålls hos min fina kompis Ulle, kan nog vara ganska skönt att känna åtminstone en person. 

Det fina porslinet på bilderna kommer från ZbH och heter Biztro. Nu i oktober månad har vi ett erbjudande på Biztro; 4 tallrikar för 499 kr (ord pris 596 kr), assietter och skålar 49 kr/st (ord pris 69 kr). Man får mixa färgerna hur man vill. Tallrikarna finns i färgerna rosa, elefantgrå, nougat och vit. Assietter och skålar finns i färgerna lime, rosa, elefantgrå, nougat, vit och lila. 

Lattemuggarna på bilden kostar 79 kr/st och ingår inte i erbjudandet. Finns i samma färger som tallrikarna men till skillnad från det övriga sortimentet i Biztro så är muggarna lite "ojämna", jättefina. 

Biztro tål både micro och maskindisk!


Du vet väl om att ni kan handla av mig utan att ha ett party? Kontakta mig via mail så skickar jag mer information. Du kan gå ihop med dina vänner och handla så blir frakten billigare, 49 kr/pers. HÄR hittar du höstkatalogen och HÄR hittar du julkatalogen, massor av fint! För att eventuella klappar ska hinna med Tomten måste ordern vara registrerad hos zbh före den 12/12.

emma.warnstrom@zbh.se

Önskar er alla en fin söndag!

Kram kram

post signature

8 kommentarer:

 1. Hallå där!

  Oj va kul att du blivit säljare!
  Spännande..!
  Har bara varit på ett ZBH-party!
  Lycka till nästa söndag!

  Nja det där med horn kan jag INTE med, min pappa är jägare o jag har stirrat på alla hans horn hela min barndom.. det räcker! :)

  Ha en skön söndag!

  Kramar Liza

  SvaraRadera
 2. Wow vad mycket fint,)) Har kollat fel innan, tror jag, de kuddfodral jag ville ha fanns ju i höstkatalogen! Skickar best till dig här, mailen funkar inte hemma sen datorn kraschade... Jag vill beställa (höstkatalogen): 2 st nr 8643, 1 st 8645, 1 st 8625, och 1 st 8642. Ur julkatalogen vill jag beställa 2 st av nr 152, vas/kruka "Lily". Ville skicka best idag, men kan svara på mail via jobbdatorn under veckorna (ugs@eksjo.se). Skulle kanske vilja boka in en visning as well, om du har tider kvar innan jul... Ha en härlig söndag! Kram fia

  SvaraRadera
 3. hej !
  kolla in denhär sjukt läckra väggtexten som jag har hittat
  http://moonzanna.se/2012/october/word-my-home.html#comment

  hur jävla rätt är den inte för typ 70 % av alla bloggare ?!
  Den passar helt perfa på mig iallafall ;)

  SvaraRadera
 4. Dom har så mycket fint, har varit på ett party- hittills, men känner på mig att det blir fler. Bra att kunna handla utan att ha/vara på ett party.
  Kramar Helena

  SvaraRadera
 5. Oj så mycket fint!

  Lycka till på din första visning.
  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 6. Jätte mycket fint, återkommer så kanske jag beställer , vill kika lite till, tack så länge kram Mimmi

  SvaraRadera
 7. Låter väldigt spännande med ZbH, ska gå in och titta lite mer på de fina sakerna.
  Jag bor inte i Jönköping, utan nästan 10 mil därifrån, men Stallqvarn är ju absolut värt resan! Bara MÅSTE åka dit minst ett par gånger om året... =)
  Lycka till med premiärvisningen!
  Kram Petra

  SvaraRadera
 8. Jättefina saker! Hoppas att du lyckas med din försäljning!Det är riktigt kul att få göra något man brinner för. Kram Lotta

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...