måndag 19 november 2012

Birds in paradise


Halloj finingar!

Vissa projekt har en förmåga att ta lite tid på sig. Vår groventré är precis ett sådant projekt. ;) Med små, små steg kommer vi långsamt framåt och igår fick vi så äntligen upp en taklampa! Lampan köpte jag för säkert två år sen på Granit (I love Granit!), en ursnygg skärm i "plisserad" zink och köpte till en passande svart-vit textilsladd. Alla delar har legat bortglömda i klädkammaren - fram tills i går! Mitt i allt prat om vilken lampa vi skulle ha så kom jag ju på att den mest perfekta redan fanns här hemma. ;)
Väggen bakom hatthyllan ska tapetseras med den härligt kitschiga "Birds in paradise" från Pip studios. Blir en fin kontrast till den ruffa industriella lampan och ger färg åt de annars vita väggarna. Tror att det kan bli riktigt bra. Skulle ju ha beställt tapeten i lördags men då fick jag ju ögonen på de HÄR godingarna och glömde bort allt vad tapeter heter, men igår beställde jag äntligen tapeten som förhoppningsvis kommer hem redan på onsdag, så spännande! =)

Hatt- och skohylla bygger vi själva, har eventuellt en spännande lösning till skohyllan. Lovar uppdatering när allt är klart!  ;)

Foto lånat från nätet
Måndag - ny vecka, nya tag! Önskar er en fortsatt härlig vecka. 
Kram kram
  
post signature

4 kommentarer:

 1. Ursnygg lampa!
  Vi har också byggt en egen Ernstlösning i hallen.
  Blev så mycket billigare och mycket snyggare ön från möbelbutiken.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 2. Gillar lampan...och den råa stilen...men tyvärr har jag inte så mycket av den stilen hemma...men om jag skulle få göra om allt...skulle jag nog vilja ha lite mer av den...
  Ha de gott !
  Bia

  SvaraRadera
 3. Vilken tur att du kom på lampan, den passar ju perfekt..
  Och vilken snygg tapet..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Jamen visst är tapeten helt underbar. Jag har själv beställt den till min dotters rum och väntar så jag tror att jag ska bli gråhårig på att den ska komma. Tror absolut att den kommer att göra sig superbra hemma hos er!
  //Hanna

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...