onsdag 15 januari 2014

Om detaljerna som gör't


Söt tekopp som blomkruka till mina små hjärtan, rustik lykta i industristil som "drivhus" och den härliga, fräscha doften "Willow" från WoodWick doftljus, detaljerna som gör mitt mys i tv-soffan. 

...Ja, om inte vår 10-åring har dränkt soffbordet i Lego, vill säga...  ;)

Hur ser ditt vardagsmys ut?


  

Kram
post signature

4 kommentarer:

 1. Hej Emma! Så roligt att få läsa dina inlägg igen! Och som vanligt visar du fina och inspirerande bilder. Lyktan är verkligen något alldeles extra, så fin!
  Kram Petra

  SvaraRadera
 2. Hej Emma! Åh, så vackert hem ni har, jag njuter så av att se alla fina bilder! Har en fråga till dig, hoppas det går bra. I inlägget från den 5/1 visar du bilder från jättefina hallen och spegeln som varit röd tidigare med mässingshörn. Jag har en likadan spegel från mitt föräldrahem, men den är grön istället. Undrar hur du gjort, har du sprayat eller målat den svart? Vilken färg har du haft, tänker på blank, halvblank eller liknande? Putsade du ramen innan målningen eller målade du direkt? Många frågor, men fick sådan lust att få göra om min spegel när jag såg så fin du gjort din! (Inte min avsikt att vara anonym, men vet inte hur jag kommenterar när jag inte har någon blogg,,,)

  Kram och hälsningar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Tack för din fina feedback, det värmer. :-) Jag är känd för att göra saker i en hast så när jag väl bestämde mig för att måla spegeln tog jag det jag hade till hands vilket var svart griffeltavelfärg! ;-) Lite otippat så blev resultatet blankt, precis som jag ville ha det. Rollade tre gånger med en smal skumgummiroller. Slarvade lite med grundarbetet och torkade bara av spegelramen ordentligt men det skadar ju aldrig att göra ett bra förarbete med målartvätt och sandpapper. Lycka till! Skicka gärna en länk med resultatet, om du bloggar.
   Kram Emma

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...