fredag 9 september 2011

Är det höst nu?

Äpplen, äpplen och åter äpplen!


Små vattendroppsdiamanter i kärleksörten

Det vackra betonghuvudet jag vann hos Camilla - Växthuset - har fått grönskande hår av slingrande murgröna!

Hej alla fina!

Underbart väder, solen värmer och uterummet verkar mer som en bastu - är det verkligen höst nu? Hmmm... Jo, det är nog så, kvällarna blir mörka fort och det är tid att kura ihop sig under filten, tända ljus och värma sig med te och även om jag avskyr kyla och mörker så måste jag erkänna att just myspyset får mig att gilla hösten, visst är det härligt?!

Har fått en hel del gjort i dag, har varit värsta symaskinsrallyt här hemma. De gammaldags rullgardinerna är insydda alla fem, känner mig så duktig! =) Innan de kommer på plats måste jag köpa på mig någon typ av upphängningsanordning, vill att de ska sitta "inuti" fönsterkarmen. Har fått ett bra tips från en jobbarkompis som jag ska testa, så ni får snällt vänta ett tag till innan ni får se bilder. Nu är det bara det där med städningen att ta tag i också... ;)

I morgon är det full fart från tidiga morgonen och det blir inte mycket till sovmorgon, skönt att jag fick sova ut i dag, hihi! Om jag inte hinner kika in till er önskar jag er alla en riktigt härlig helg!
Kram kram

post signature

11 kommentarer:

  1. Hej. Vilka fina bilder!Ja nu kommer hösten . Fast idag har vi 20 grader och sol här på Öland så än finns det lite värme =) Jag har ett award till dig i min blogg, kika in där =) Kram!!

    SvaraRadera
  2. Kikar in och önskar dig en mysig fredag och en riktigt skön helg!
    Kram Lotta ♥

    SvaraRadera
  3. Härliga bilder!
    Ha en härlig fredag och helg!
    Många kramar Anna

    SvaraRadera
  4. Ja nog är det höst nu! Men som du skriver så är det bara mysigt, vackra färger, krispig och klar luft, tända lus och mycket te;) trevlig helg, och tack för dina bilder vännen. Önskar dig mycket fredagsmys! Kram Johanna

    SvaraRadera
  5. Ja det är nog höst, men än så länge en väldigt fin höst. Vi får njuta av värmen det ger :)
    Vilket fint ansikte du vunnit.
    Kramar

    SvaraRadera
  6. Ja nog är de höst alltid grått regnskurar o gulnande träd...ganska mysigt med hösten om de kunde stanna vid de ,men man vet vad som väntar....-30 och driv is Brrrrr.
    Härliga bilder du visar ;)
    Hoppas du får en härlig dag/kväll.
    Kramar Anette

    SvaraRadera
  7. Ja du Emma...nu är det nog höst! Men visst är det mysigt! Älskar att tända ljus och kura in mig när det är mörkt, regnigt och blåsigt! Läsa, handarbeta eller bara slappa i soffan..:-)
    Ha en skön helg du oxå!
    Kram
    Anne-Lie

    SvaraRadera
  8. Hej vännen så fina bilder, ja men visst är de väl höst allt. Fast idag har jag haft riktigt fint o soligt fram tills nu när de kom en stört skur!! Fast de är ju så hösten är.

    Ha en skön helg
    Kram Camilla

    SvaraRadera
  9. Hejsan

    Vilka fina bilder du delar med dig av.

    Nu önskar jag dig med en skön helg
    Krammiz
    Sussi

    SvaraRadera
  10. Jag måste erkänna att det är nog höst fast det har varit soligt och varmt idag.
    Du är så duktig som sydde gardinerna själv. Jag har en del som måste sys men har inte tid eller ork för detta.
    Ha en mycket fin helg
    Kram
    Nelya

    SvaraRadera
  11. It's Autumn in the USA...but still very warm in some parts...such as the Southern states...where I live...evenings are getting cooler here...bonfire time...love those...it's early morning now, sipping coffee...catching up on what's happening in blogland...say that Bitsocker box is quite handsome with those galvanized buckets in it on a white bench...very cute flowers too...have a great day in Sweden...Mel over at Mel's Designs from the Cabin

    SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...