tisdag 10 januari 2012

Tulpantider = reatider


Halloj!

Äntligen är tulpanerna här igen, vet ni vad det betyder? Våren är på väg! =) Har ännu inte köpt några så ni får hålla till godo med tulpaner från förra året (mycket hållbara måste jag säga, haha!). Funderar på om jag ska arrangera årets tulpaner en och en i mina gamla soda- och mjölkflaskor istället för i Mynte-kannan som på bilderna, vad tror ni om det? Hur brukar ni arrangera lösa blommor? Kom gärna med tips och idéer för jag är nästintill handfallen när det gäller blommor. ;)


Något annat som det också är tid för just nu är - REA! Nu sitter jag som bäst och väntar på ännu en sändning från House of Linnéa, hoppas att det kommer inom några dagar. Sådant som jag har trånat efter hela året passar jag på att handla nu när det är så bra priser... hjälper även mitt dåliga samvete... för visst känns det bättre att kunna säga "det var faktiskt ett jättebra pris"?! Jo, just det ja... har även handlat på H&M... till ordinarie pris... men det pratar vi tyst om. Vissa saker måste man faktiskt slå till på omedelbart för att inte riskera att bli utan... så det så! ;)

Hoppas ni får en härlig tisdagkväll, snart har halva veckan gått! =)
Kram kram
<3

post signature

11 kommentarer:

  1. Bra att fynda saker man vill ha på rean. Då tjänar man ju pengar. Ja, det är min lilla filosofi. Lite märklig tycker min man men sånt där förstår han sig inte på ;)

    När det gäller tulpaner så brukar jag oftast ha dom i grupp tillsammans med blåbärsris. Blåbärsriset håller ganska länge och blommar efter ett tag med vita blommor :)
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Hejssan!
    Visst är det trevligt när tulpanerna dykt upp i butiken. Jag brukar ha dem en och uppradade vid kakelugnen och en bukett i kanna :). Har även jag handlat just på H&M lite ;)
    Imorgon skall jag köpa några buketter vita tulpaner efter att jag STORstädat här hemma, för att få lite vår känslor.
    Ha det bra
    Kram Erica

    SvaraRadera
  3. Hallå där, smulan!
    Rea är ALLTID trevligt! Jag ääälskar att strosa runt i butiker eller leta runt på nätbutikerna så här i januari - alltid hittar man något!

    Tulpaner kan man aldrig få nog av. Köpte min första bukett till julafton och sedan har jag alltid haft en eller flera buketter hemma - en vardagslyx som jag alltid unnar mig under årets första månader...

    Jag brukar också dela upp buketten ibland. Att ha många småvaser uppradade är väldigt fint - eller att sätta ihop tulpanerna två och två eller tre och tre i mindre buketter. Det kan nog aldrig bli fel när det gäller tulpaner, tror jag! ;0)

    Ha en fin kväll!"
    Kramen Jenny

    SvaraRadera
  4. Oj det var inte illa- vad har du för tips för att få dem att h¨lla så länge;) Kramen

    SvaraRadera
  5. Tycker inte du verkar ha några problem med snittblommor:) Din tulpanide låter bra. Mitt enda tips vad gäller snittisar är att ställa dem kallt över natten...ett svalt rum eller om de ryms i kylskåpet. Är blommorna hyfsat frächa när du köpt dem så håller de säkert dubbelt så långe som annars, gäller även lökväxter.
    Kram Annika

    SvaraRadera
  6. Du verkar inte så handfallen med blommor tycker jag :) Jag brukar dunka ner dom i en lämplig vas. Fast ibland delar jag upp det i mindre varianter med lite kvistar som jag plockat hem från skogen. Lycka till! REA inte så dumt.
    Jättesnygg header du fixat.....Photoshop eller. Min hjärna blir överkokt av Photshop information. Och tack för ditt fina tips. Min dotter skall komma hem och ge mig en snabb kurs snart. Hon är bra på detta :)

    Ha det så gott kram Maria

    SvaraRadera
  7. Hej vännen !!

    va fin bloggen har blivit, älskar den nya headern !!! älskar tulipaner o särskilt vita så klart ;)

    massa kramar

    SvaraRadera
  8. Här är en till som är nästintill handfallen vad det gäller blommor så tyvärr kan jag inte hjälpa till..
    Men snygga bilder från förra året =)

    Kram Mia

    SvaraRadera
  9. Visst är det härligt med vårblommorna som nu dyker upp i butikerna
    Ha en fin dag!
    Kram/Lena

    SvaraRadera
  10. Härliga tid vi har framför oss :)
    Kraam

    SvaraRadera
  11. Hej söta Emmis... Blommorblir väl som bäst när man bara tar nåt ovanligt och arrangerar som man vill. Lite personligt du vet. Och förresten ska väl inte du säga så som kan få till allt så superfint. Du är ju helt otrolig du på att fiffa. Ja nog passar man på att handla just nu på alla reor. Har faktiskt tom köpt julynt till julen redan, hhhaa. Ha nu en fin helg hjärtat..

    Kram Lisa

    SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...