fredag 10 februari 2012

Näste man på tur...


Halloj finingar!

Vem var jag att tro att jag skulle klara mig undan magsjukan...? Nä, i onsdags var jag tvungen att åka från jobbet tidigt, behöver jag säga att timmen på bussen hem var den värsta någonsin...? Tackar de högre makterna för att jag hann hem och för att eländet gick över fort!

Kul att ni är så många som vill vara med i födelsedagsfirandet, extra roligt med alla nya läsare. Nu när jag mår bättre igen ska jag försöka hinna läsa igenom era bloggar och lära känna er. =)


  

Igår var jag sjukskriven och helt veckovill! Är ju ledig idag och eftersom jag var hemma igår trodde jag att det var fredag istället för torsdag (logiskt, eller hur?) så stressade jag upp mig över att W inte gjort fredagsläxan,  jag skjutsade honom till skolan en hel timma för tidigt och lämnade hans gympapåse hemma. Som tur var fick han gå till fritids en stund... undrar just vad de tänkte?! Som grädde på moset lämnade jag ytterdörren olåst - med nycklarna i dörren! Jisses, skyller den tillfälliga sinnesförvirringen på sjukdom...  ;)




Nu står helgen för dörren igen, så skönt! Har inga direkta planer förutom simskola för W, som han just nu är dödens trött på! Hur motiverar man en 8-åring, som visserligen kan simma bra för sin ålder, att fortsätta träna, att det är livsviktigt att kunna simma? Lite extra glöd fick han för några veckor sedan när han fick se att en av de tävlande i Gladiatorerna var simlärare! Kanske var det det som gjorde att han kom hem med ett simborgarmärke i söndags? Stolt mamma! =)

Ha nu en riktigt härlig fredag!
Kram kram
<3


post signature

13 kommentarer:

  1. Men lilla vän - en timme på bussen med magsjuka! Fantastiskt att du klarade det, jag hade inte ens kommit på tanken att sätta mig på bussen!
    IDAG är det fredag så ha nu en fin helg!
    Kram Eva

    SvaraRadera
  2. Håller med Eva här, 1 timme på bussen med magsjuka, det hade jag aldrig klarat!! Mina nerver skulle ha gjort resten... hihi
    ja du ibland tar hjärnan semester... :))
    Härliga bilder!
    Och du, GRATTIS till 1-årsdagen! Missade tydligen det inlägget! :)

    Ha en mysig fredag
    och krya på dig

    Kram Tina

    SvaraRadera
  3. Hihi...lika virrig som jag hör jag. Bussresan känner jag till jag fick sitta med en påse i knät...trevligt värre!
    Klart vi firar 1-åringarna;) Glöm inte min fira med mig och tävla:)
    Kram Emma

    SvaraRadera
  4. Det måste absolut ha berott på sjukan, vad annars?!
    Ha en riktig toppenhelg!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  5. Ha, ha, skönt att höra att det finnsfler virrpannor där ute! Stackare, magsjukan är inte rolig. Jag är glad att ha sluppit ett par år på raken nu. Dina bilder är så fantastiskt fina och jag får sådan lust och vill, vill, vill köpa ett hus och flytta ut på landet!:-)

    Kram
    Emma

    SvaraRadera
  6. skönt att du återvänt till livet♥ magsjuka är inte skoj..undrar just var den kommer ifrån då en så stor skara insjuknar..ha nu en trevlig helg.
    Kram Gabriella

    SvaraRadera
  7. Fina bilder...Love Maria på inredningsvis.

    SvaraRadera
  8. Oj det måste varit en jobbig magsjuka så som den ställde till det för dig;-) Skönt att det gick över fort. Hörde på jobbet, en kollega fyllde nyligen 50 och de hade stor fest med släkt och vänner tillresta...då började magsjukan att härja och det var inte många som klarade sig...men det gjorde födelsedagsbarnen...

    Vackra och inspirerande bilder! Ha en fin helg!
    Kram,
    Regina

    SvaraRadera
  9. Hejsan Emma! Åh fy så hemskt att åka på magsjuka och behöva åka buss!! Lider med dig i efterskott men tur att det redan är över! Ja du ibland kan man verkligen snurra till det för sig...:-)
    Ha en mysig fredag!
    Kram
    Anne-Lie

    SvaraRadera
  10. Magsjuka är inte kul och att då behöva sitta på en buss med är ju definitivt inget som roar =( Men skönt att det blåste förbi snabbt..

    Grattis till W och hans märke, bra jobbat..

    Kram Mia

    SvaraRadera
  11. Usch då, lät inget vidare, men vilken tur att det gick över fort. En sådan massa härliga foton du visar, du har så fint! Och grattis till ett år med bloggen! Kram Petra

    SvaraRadera
  12. Hej min saknade vän:) jag är inte så aktiv på nätet nu för tiden:( kanske blir bättre snart!
    Hua ligen för magsjuka!! Inte kul! Vilken skräck att behöva sitta på bussen!
    Här har vi klarat oss... Än så länge:)!!!??? Kanse bara en fråga om tid!
    Törs inte säga något annat:)
    Hoppas allt annat är bra med dig<3
    miljoner varma kramar till dig från mig/ <3 nettan

    SvaraRadera
  13. Vad skönt att du mår bättre.

    Bilderna är fina och inspirerande. Vilket underbart kör du måste ha!
    Ja, ibland kan man bli totalförvirrad. Har med satt mig i bilen en hel timme för tidigt med barnen, efter en stressig morgon. Som tur vad kom jag på det, så vi vände hem igen och fick ju plötsligt massor av tid, då alla var klara.

    Ha en underbar lördag!

    SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...