söndag 18 mars 2012

Ranunkler och ägg


Halloj finingar!

Det börjar suga i pysseltarmen igen nu när påsken närmar sig. Plockade fram förra årets påskägg som jag klädde in i gamla bokpapper och dekorerade med spets och knappar, funderar på vad jag kan göra för något med äggen i år. Har sett att Jeanne d'Arc Living säljer ägg som påminner en del om mina, kul att kunna göra egna för nästan inga pengar alls. =)  Dekorerar ni era påskägg? Ni kanske bara fyller dem med godis? En god tradition som inte ska förkastas, hihi! ;)







I dag finns ingen tid för påskpyssel, simskolan kallar och det är dags för W att simma klädsim. Försöker peppa honom att fortsätta i simskolan tills han åtminstone har tagit kandidat-märket som är  nästa märke på listan. Får se om det lyckas... En Delicatoboll i cafeterian efter simningen har hittills funkat som muta. ;)

Önskar er alla en fin söndag.
Kram kram 
<3

post signature

13 kommentarer:

  1. Så fina våriga bilder du bjuder på idag.

    Ha en skön söndag du med.

    Kram Karin

    SvaraRadera
  2. Det var en søt dekorasjon til påske. Flotte egg og vårfriske ranunkler. :)

    SvaraRadera
  3. Så vackra ägg du pysslat! Att pynta påskägg har jag oxå sysslat med i helgen :)
    Ha en fin ny vecka!
    kram Tini

    SvaraRadera
  4. Så jättefina ägg! Nu blir jag pysselsugen!

    SvaraRadera
  5. Åh vad fint med äggen! Pysslig och duktig du är! :) Får så mycket inspiration.. Kram :)

    SvaraRadera
  6. Hej vännen ! Var ett tag sedan jag hörde nått ifrån dej, hoppas allt ä bra ! Att dekorera ägg ä en tradition här i Skokartongen, hade påskpyssel i fredags där vi dekorerade ägg o myste =)

    Massa kramar

    SvaraRadera
  7. Hejsan!

    Har också laddat lite inför påskäggspyssel. Har fyndat en del färgglada ägg som ska målas och kläs in.. få se vad jag hittar i pyssellådan!

    Lite dålig på sim-märken - men vad innebär magistern?

    Kramen Jenny

    SvaraRadera
  8. Finfina ägg, får se om jag orkar ta tag i pysslandet i år, annars får det bli dyra färdiga;))

    Ha en härlig vecka ♥

    Kram fia

    SvaraRadera
  9. Ranunkler är så otroligt vackra... å ägg så mysiga..
    Må så gott, kram Evelina

    SvaraRadera
  10. Hej fina Emma!
    Dina påskägg är otroligt vackra!! Jag köpte hem tapetklister och "vanliga" påskägg för ett tag sedan och ambitionen är att jag VILL så gärna pyssla snart. Nu börjar vi få lite ordning och köket tar plats så nu är det STÄDA på schemat, byggdamm ska bort;)

    Läste om din morfar... Så tråkigt, beklagar verkligen. När någon man håller kär går bort gör det så ont så ont.. Känner med dig!

    Varm kram Anna

    SvaraRadera
  11. Men hallåååååå jag är helt chockad över hur livet kan vara..hur man liksom slinker in på en ljuvligt fin blogg som man dagligen sitter och dreglar över och får massa inspiration och så VET jag ju egentligen vem du är! Sååå coolt! Jaa visst är jag ICA-Anna :) Hihi såå kul att se lite av ditt liv! Lägg gärna till mig på facebook om du vill..Anna Jacobsson..Om du har fb?! Vet ju inte vad du heter i efternamn nu! Åh men ååå vad kul att veta att du lever och så:) Hoppas allt är bra med dig! Tack för dina söta kommentarer inne hos mig..Stooor kram från mig :)

    SvaraRadera
  12. Ranunkler är lite en av favorit den här årstiden:) Påskpysslandet är väl inte något jag brukar lägga någe större jobb på, men sen jag flyttade in i blogglandia så kan man ju inte bli annat än sugen på påskpyssel -sååå mycket fint alla gör!
    Ha en fin start på veckan!
    Marianne

    SvaraRadera
  13. Hej jätte fina blev äggen skulle gärna vilja göra några själv men hur satte du dit pappret. limmade du med hobby lim bara?
    Väldigt tacksam för svar! Din blogg är sååå inspererande!
    Kram
    Alexandra
    stjarna_93@hotmail.com

    SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...