lördag 26 maj 2012

Flashback till sunkiga skolmatsalen

Foto: Patric Johansson.

Halloj godingar!

En liten inspirationssvacka så här i försommartider gör att ni i dag får njuta av härlig inspiration från någon annan, nämligen Ikea! =) Gillar deras nyheter som flirtar med industristilen, vem kunde tro att man en gång skulle komma att älska matvagnen från skolans matsal?! Visst är den snygg? I enlighet med Ikeas finurliga produktnamn heter den, naturligtvis, Flytta (what else?!). ;)

Foto: Patric Johansson.
Under "Kristi flygare" tog vi en sväng till Ullared. Kan ni gissa vad jag såg där? En exakt kopia av min skolplansch med köksväxter som plåttavla i mindre storlek! Dessutom var den dyrare på Gekås än vad jag hade gett för originalet. Häftigt! ;)

Originalet!

Du missar väl inte min utlottning i samarbete med företaget Ramsign där du kan vinna en valfri nummerskylt i gammaldags stil? Har du inte redan anmält dig så gör det HÄR! Tävlingen är öppen till och med 2 juni, dragning den 3:e. Lycka till!

Hoppas ni får en härlig försommar dag!
Kram kram

Foto: Roland Persson
post signature

6 kommentarer:

 1. Härlig inspiration vännen. Ta hand om dig. Kram

  SvaraRadera
 2. Originalet är klart häftigare än jordens plåtkopia, i alla lägen ;) Ha en skön dag i solen!

  SvaraRadera
 3. Härligt med indsustristil;)) Jag gillar den där lilla mintgröna rullhurtsen de precis tagit fram, ser ut som en sån där skolsyster hade förr... Ja, ibland är det oslagbart med nostalgi;) Vi sitter o lyssnar på melodifestivalen nu, heja Loreen ♥ Visst var hon suverän?!
  Ha det gott! // Kram fia

  SvaraRadera
 4. Fick en liten rysning längs ryggraden när jag läste skolmatsal ... Ja, den var ingen höjdare. Pratade just igår om den läskiga kalla filsåsen som de envisades med att servera till allt. Ikea har verkligen fina saker, ibland blir man riktigt överraskad. Vill dit snart igen!

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 5. gillar verkligen den vagnen på Ikea....ha tänkt att inhandla en sådan och använda till att plantera på....hrm trodde Ullarede var suuuuuuperbilliga....ha en fin fortsatt vecka kram från Maja

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...