onsdag 2 maj 2012

Sommarvärme


Halloj godingar!

Inget inlägg i går, var helt sluuut efter Valborgsfirandet.... Näääää, skoja' bara! ;) Kalas i helgen som kommer och passade faktiskt på att städa lite, det gäller ju att passa på fixa och piffa lite hemma när man får en extra ledig dag så där  i början av veckan, eller hur?

Några av er vet om att de filmar på min arbetsplats just nu, tv 3:s Sjukhuset. Jag kan lugna er med att jag inte kommer att synas i tv men däremot så var en kompis till mig med i gårdagens avsnitt. Det har hon minsann lyckats hålla hemligt och vi här hemma blev rejält överraskade när de dök upp i rutan!  ;) Deras lille pojke gjorde tv-debut bara någon dag gammal (ja, nu är han ju förstås snart ett halvår...) och både far, mor och son skötte sig utmärkt framför kameran! Nästa gång jag träffar henne ska jag passa på att be om en autograf...  ;)

  

Hoppas, hoppas att det underbara vädret fortsätter ett tag till. I går hade vi ju värsta sommarvärmen - härligt!
Ha det bäst!
Kram kram

post signature

4 kommentarer:

 1. Hej va kul o känna en kändis, fniss :)

  Ja nu får allt de fina vädret vara här för gott.

  Jag jobbade igår till sent så de blev inget lungt o skönt i trädgården inte här. Men idag kanske, är ledig. Fast jag har så mycket annat som ska hinnas med också.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Ja Valborgsfirandet tar på, haha.
  Maj började så fint med sol igår, men idag lyser solen med sin frånvaro. Det känns som måndag fast det redan är onsdag. Den här vecka kommer att gå fort :)
  Kram och godmorgon!

  SvaraRadera
 3. Hallå där!
  Hittade precis hit till dig!
  Måste bara kommentera din fina fjärilsplansch,
  så snygg!
  Ha det gott,
  Kram sofia

  SvaraRadera
 4. Ja det får väl bli ett handavtryck då eller något liknande...hihi...såå otroligt fina fjärilar..både kudden och affischen. Jag har skickat en AWARD till din blogg. Kika efter så får du se!! Kram Maria

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...