lördag 2 juni 2012

Vad är väl en bal på slottet...

Foto: Nina Broberg

Halloj finisar!

Ledsen för dålig uppdatering på bloggen. Inspirationen befinner sig just nu i en enorm svacka... men den ska jag snart ta mig ur, eller hur?!

Senare i dag ska äldsta dottern dansa bal, en otroligt stor händelse i både hennes och våra liv. Misstänker, som den gråtmilda morsa jag är, att jag kommer fälla både en och två tårar när jag ser henne gå på röda mattan. Hon blir eskorterad av sin date i en vit Ford av 1941 års modell och innan avfärd mot balen blir det fotografering. Så spännande! Drömde i natt att jag glömde ta med min kamera - vilken mardröm! Det första jag gjorde när jag vaknade var att ställa fram kameran och sätta batteriet på laddning. ;) Håll tummarna för att vädergudarna är på vår sida och att jag får till några fina bilder!

Och nu - en liten påminnelse; Glöm inte min utlottning i samarbete med företaget Ramsign där du kan vinna en fin emaljskylt. Klicka HÄR om du inte redan anmält dig. Sista chansen att anmäla sig i dag, dragning i morgon.


Foto: Nina Broberg

Som vanligt när min inspiration tryter bjuder jag på underbara foton från Ikea. De här underbara försommarbilderna är fotade av Nina Broberg och de sätter verkligen min stil - I love! Samtliga foton är lånade och publicerade med tillstånd av Ikea.

Hoppas att ni får en underbar lördag - det ska jag ha! ;)
Kram kram
post signature

8 kommentarer:

 1. Peeeuuw dom där bilderna får mig att dregla! Såå läckert och verkligen min smak mitt i prick också! Åhåå man blir så lycklig av vitt och pasteller... LÖVELY! Saknar dig här Emma, men snaaaart får du ny energi, för man får ha svackor, det är tillåtet! Åh vilken stor dag för flickan din! Glöm för sjutton inte batteriet till kameran nu då ;) Hihi! Stor kraaaaam till finaste du <3

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder!!!
  Så spännande med bal! Nästa år är det dags för min äldsta...
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Ska försöka plugga lite idag- trist, men vädret (snöblandat regn) gör det lite mindre ångestfyllt;) Önskar dig oxå en fin fin lördag. Kraaaam

  SvaraRadera
 4. Hellojsan vännen!
  Kul att du vill vara med i min utlottning :D
  Självklart vill jag vara med i din utlottning...
  Helt underbara bilder du visar, me like <3
  Det är såååå spännande med bal & alla finklädda ungdomar...
  Ska själv titta på finheter nästa vecka när makens
  syskonbarn ska bala...
  Önskar dig en underbar lördag & många fina bilder
  på dottern :)
  Kramiz! Anita K

  SvaraRadera
 5. Hej
  Hoppas ni får bättre väder än vad jag har här regnar det för fullt. Så spännande att få vara på bal, tänk om det hade funnits när jag gick i skolan.
  kram Annika

  SvaraRadera
 6. Vackra somriga bilder! Ute är det allt annat än sommar, rena höstvädret med regn och kyliga vindar. Nu får man bara mysa inomhus :)
  Ha en fin helg!
  kram Tini

  SvaraRadera
 7. Mysigt med bal...fina kläder...fin bil...men usch vilket väder. Hoppas det blev bra ändå.

  Ha en skön lördag

  Kram Karin

  SvaraRadera
 8. Åhhh vilka fina bilder, fulla av inspiration!
  Hoppas vädret höll i sig så bilderna blev bra!

  Ha en fortsatt trevlig helg!

  Kramar

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...