onsdag 4 juli 2012

HögsommarHallå finisar!

Högsommar och semestertider, kan det bli bättre?! Jag jobbar fortfarande några veckor till (eller 12 dagar, för att vara exakt!) går på ledighet vecka 30 men det är helt ok ett vänta ett tag till. Visst är det lättare att jobba på sommaren? Man blir på bra humör och kvällarna är ljusa, ljumma (nåja, förhoppningsvis) och långa så även om man ska upp tidigt dagen efter så hinner man ändå med en hel del sommarmys. I love! På jobbet har vi en balkong som vätter mot en grönskande innergård med vattentrappa. Där sitter vi frukost, lunch och eftermiddagskaffe och njuter av vattenporl och fågelkvitter och låtsas att vi är utomlands. Man måste ju förena nytta med nöje, eller hur?!  ;)


Ser ni? Det är inte bara jag som hänger saker i ljuskronan! ;)

Du har väl anmält dig till min utlottning? Inte?! Då är det på tiden! Jag lottar ut en jättefin kudde i samarbete med nätbutiken Tidlösa Ting. Klicka HÄR så kommer du till tävlingen som håller på till och med 15 juli. Lycka till!

Ha det bäst!
Kram kram
post signature
Pssssst... Foto: Nina Broberg. Stylist: Kristin Norström. Bilder publicerade med tillstånd av Ikea.

5 kommentarer:

 1. Den som väntar på nåt gott...
  Ja jag håller med. Det är mycket lättare att jobba på sommaren när det är ljust dygnet runt. Jag jobbar ju natt och det är stor skillnad på vintern då man under jobbarpassen aldrig ser nåt ljus.
  Kram och godmorgon!

  SvaraRadera
 2. Dessa bilder är underbara! Det här med att ta semester är så knepigt när man har eget företag vilket både jag och maken har, jobbet vill som aldrig riktigt lämna huvudet även om man är ledig. men jag tycker att fördelarna uppväger nackdelarna som tur är!
  Ha en bra arbetsdag!
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Härlig Bild du visar..

  ha en fin sommarkväll..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Så vackert!!!
  Låter härlig med balkong och innegård på jobbet!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det mesta är lättare på sommaren tycker jag. Inga isiga rutor att skrapa, lättare kläder, blommmor och ljusa sommarkvällar....listan kan göras lång.

  Ha en skön helg

  Kram Karin

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...