lördag 15 september 2012


God morgon finingar!

Idag ska jag åka och hälsa på en f d jobbarkompis som jag inte träffat på åtta år, det ska bli sååååå roligt! Back then var vi jättetajta, delade glädje och problem, stort som smått. Livet förändras, vår arbetsplats lades ner, jag flyttade till annan ort och helt plötsligt sågs vi inte lika ofta längre. Men nu - äntligen! =)

Den fina skylten - Entrance - ska så småningom få sitta i vår hall och visa vägen. Är ni som jag; Handlar inredningsdetaljer långt innan projekten är färdiga? Man måste ju vara förberedd, eller hur?!

Hoppas ni får en härlig dag - det ska jag ha! ;)
Kram kram

post signature

10 kommentarer:

 1. Jättefin skylt. Och vilken härlig installation av fina små saker. Gillar den gamla nyckeln :).

  Ha en fin dag!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Va roligt att få träffa en gammal vän efter så lång tid.
  Jag är precis som du planerar och köper långt innan det är klart.
  Ha en härlig dag!
  Kram Carita

  SvaraRadera
 3. Vilken mysig blogg. Underbar skylt och liten låda.
  Ja, det är lätt att sväva iväg innan projekten ens börjat ibland tycker jag.
  Hoppas du får en riktigt trevlig helg, nu ska jag snoka vidare här inne lite.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Hejsan fina du!

  Jorå - jag är precis som du. Jag kan se en grej i en butik eller på en loppis som jag bara VET att jag kommer att få använding för - långt innan vi är klara!

  När vi började bygga vår veranda i somras så började jag i samma veva skrapa färg och måla om mormors gamla köksbord som jag skulle ha på verandan. Maken skrattade och tyckte jag var "rolig" som började med möbler innan vi ens hade en veranda - men, men - vad bra det blev när vi kunde börja möblera samtidigt som det var klart!!

  Ha en fin lördag!
  kramen Jenny

  SvaraRadera
 5. Så härligt att få träffa gamla goda vänner.
  Jo, visst handlar jag också en hel del i god tid. Ibland vet jag inte själv vad mina fynd ska vara till förrän långt senare...för visst är det väl kul att handla :)
  Kram Mariette

  SvaraRadera
 6. Vad skoj att få träffa en gammal vän.Ja 8 år är lång tid.Jag är också sån som shoppar i förväg för när det väl blir av har jag ju grejerna.Ha nu en riktigt härlig lördag.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 7. Visst handlas det en hel del här också, innan annat är klart, men det ger ju också en extra kick så att man ser till att bli färdig med projekten =)
  Hoppas ni får en trevlig dag!
  Kram Petra

  SvaraRadera
 8. hallå där!
  jo jag är precis som du handlar inredning innan projektet är klart*fniss.
  det har hänt att projekten har dragit ut på tiden, och att grejerna som köpts in inte alls passar där, och oftast har de ju fått en annan plats under tiden hihi.
  men vad gör det ibland behöver inredningssaker som ex skyltar*blink bo in sig lite innan man hittar den ultimata platsen för dem
  ha en trevlig helg
  kramelikram ELLINOR

  SvaraRadera
 9. Hej verkligen fin skylt!
  Jo då ibland gör jag nog det. Fast nu va de ett tag sen vi rustade nåt. Hoppas på inspiration i vinter att byta rum på dottern o kontoret så hon får större. Ja men då vet jag nog vad som ska in o de skulle jag kunna handla nu :)

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 10. Å vad kul med lite reunion! Hoppas ni fick en bra dag. Skylten är ju underbar, självklart måste man samla på sej saker som man VET man kommer behöva nån gång! En fråga - hur får du till symbolen brevid ditt bloggnamn i internetfönsterfliken och i internetadressfältet? //kram maria

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...