tisdag 25 september 2012

Släktträff och återbruk


Halloj finingar!

Kan ni tänka, idag hade jag en liten släktträff på jobbet! Låter helskumt, jag vet... Det visade sig att en av de två läkarsekreterare som var på studiebesök hos oss idag var min mans kusin! Trots att vi båda sedan tidigare vet att vi är "kollegor" och på vilka sjukhus vi jobbar blev vi nog båda lite fulla i skratt när vi fick se varandra - Nämen, det är ju du! Världen är rätt bra liten ibland...  ;)

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Igår efter jobbet var jag och hämtade en fin gammal Singer symaskin, ni vet en sån där vacker gammal trotjänare med stort hjul, läderrem och helt underbart vackert underrede. Har sedan tidigare ett sidebord som jag gjort av en likadan symaskin och nu har jag tänkt mig att använda mig av båda och göra ett stort matbord/trädgårdsbord där underredena får fungera som ben i vardera änden på bordet. Grova plankor och sedan måla med vit linoljefärg, det borde väl tåla lite väder och vind, eller? 

I min lilla hjärna ser jag ett jättestort vackert utebord där hela tjocka släkten får plats i sommar sittandes på udda, gamla trädgårdsstolar och bänkar - åååh, vad jag älskar min hjärna ibland!  ;)

  

Nu ska jag värma mig framför kaminen innan jag placerar mina ädlare delar i tv-soffan för kvällens soffhäng tillsammans med mina gosingar. Go' kväll!

Kram kram

post signature

10 kommentarer:

 1. Det bordet låter som det kan bli hur snyggt som helst =)

  Ha en fin kväll..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Blir lite full i skratt när du berättar om släktträff, det har jag på jobbet varje dag då min sambo och svägerska jobbar på samma ställe;-) Jodå, det är på gott och int i ibland, hi hi:-)
  Bordet låter som en toppenidé!! Jag stångar mig själv blodiog snart med vad vi ska ha för ett bord ute på vår glasveranda… Ena dan det andra dan det..
  I-landsproblem kan man säga;-)
  Må gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hejsan Emma!
  Ja du världen är lite ibland..:-) Det där bordet du ska göra låter superhäftigt!! Jag har ett sådan underrede ståendes på altan utan bordsskiva...hade tänkt försöka mig på att göra en bordsskiva av cement men drar mig lite för det då jag aldrig gjort något liknande. Får se när jag vågar..:-)
  Ha en mysig kväll i soffan! Här blir det oxå soffhäng till Hollywodfruarna...Måste bara se vad den där Gunilla Person hittar på ikväll.....:-)
  Kram
  Anne-Lie

  SvaraRadera
 4. Jag är övertygad om att ditt trädgårdsbord blir perfekt och det kommer ju inte att blåsa omkull!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Din hjärna kommer ju på helt fantastiska ideér! Jag tror det kommer att bli superbra med det där bordet :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Världen är bra liten ibland som sagt!

  Kul ide med bordet, blir säkert superfint:)

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 7. Bordet kommer garanterat bli kanon--vilken suverän idé;))
  Kul m tjocka släkten på jobbet, själv är jag kollega med ena svägerskan...!!
  Hoppas soffhänget blev bra, själv soffhände jag till House idag;)
  Kramkram Fia ♥

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Bordet blir nog hur snyggt som helst, ska bli kul att se.
  Världen r så liten ibland.
  Ja stötte på en gammal kompis på föräldrar möte då det visade sig att våra barn gick i samma klass vilket vi inte visste, hi, hi.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 9. Hihi så kul det lät;) Gillar bordsideen. Kramar

  SvaraRadera
 10. Det låter bra det där, blir nog bra.
  Fin tallrikshylla på bilden, å så den fina diskhanduken på bordet, jag samlar på sådana...jag har dom bara till stilleben, men det var ju fint som duk.
  Ha det bra!
  Bia

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...