lördag 15 december 2012

Hej mitt vinterland!


Brrrr, kallt, kallt och vitt, vitt! Häromdagen fick kroppen en köldchock när jag klev ur bussen vid jobbet, nog för att det var kallt inne i bussen men när jag stack ut näsan krympte den ihop till ett litet russin och luftrören krampade nästan i ren protest, -18 grader! Vi som bor på lite sydligare breddgrader är inte vana vid den här kylan och av någon konstig anledning blir vi lika chockade och förvånade varje vinter (tycker att vi borde vant oss vid det här laget, det blir ju trots allt vineter varje år...). Jag är grymt impad av alla er som bor uppe i norr och tycker att 18 minusgrader är lite så där lagom "fesljummet". ;)

Ni har väl inte missat min fina utlottning? Ni kan vinna ett presentkort värt 500 kr, sista anmälningsdagen är imorgon 16/12 så nu är det snabba ryck som gäller om du vill hinna slåss om vinsten! Klicka HÄR så kommer du till tävlingen. Lycka till!Önskar er alla en härlig lördag. Snart är det jul - hurra! 
Kram kram
post signature

7 kommentarer:

 1. Halloj vännen!
  Fast jag bor här i sibireien ;) och borde vara van med kyla så blir jag lika chockad varje gång temperaturen sjunker under 0 ;).Några minus grader är helt OK men inte så kallt som ni har det. Vi har, peppar peppar, inte haft många dagar med under -5 grader. Det gillar jag :).
  Förfrys inte din näsä i kylan.
  Ha en fin dag.
  Kram Erica

  SvaraRadera
 2. Wow! Love your pictures...

  Have a great weekend

  Hugs, Pietrik

  SvaraRadera
 3. Haha, visserligen bor jag i norrland och visserligen är jag van kyla på vintern men att kalla -18 för "fesljummet", nä det gör inte ens jag, hihi.
  Däremot tror jag att samma temperatur känns olika hos oss. Vi har lite "torrare" kyla som inte känns lika kall :)
  Kram och go'lördag!

  SvaraRadera
 4. Ja hu vad kallt det varit, nu är det bara minus 3 grader så det känns skönt. Det snöar för fullt just nu. Ha efin helg. Kram MIMMI

  SvaraRadera
 5. Ja 18 minus är mycket...vi i örebro hade -25 för nån dag sen... Burr
  Trevlig helg
  Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se

  SvaraRadera
 6. Så fint med alla kulor samlade där. Själv har jag samlat mina i ett litet växthus med en ljusslinga. Det är så fint med dessa kulor i alla dess former.

  Jadu, men -18 är kallt. Men det blir liksom en helt annan kyla när det blir uppåt -25 och över. Det är nästan ändå en kallare känsla mellan -15 - -20 tycker jag.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 7. Tittar in en snabbis...önskar dej en fin kväll...här ska spelas Bingolotto (håll tummarna för vinst :))
  Titta in hos mej , kolla rubriken på sista inlägget, hihi...
  Kram Bia

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...