onsdag 20 februari 2013

Vårkänsla... någon?


Näää, jag har då inte mycket till vårkänsla i alla fall! Har köpt hem en vit liten pellis och för att verkligen påminna mig själv om att vi faktiskt är på väg mot våren, allt snöande till trots, så stack jag ner en liten skylt med ordet  "vårkänsla". Hmmm... vet inte om det fungerar så där jättebra... ;)

Sötaste lilla vispskålen i miniminiformat från Ib Laursen får agera blomkruka och det funkar desto bättre!

 Min lilla pellis är nog för länge sen överblommad och vissen när våren väl kommer hit men faktiskt så har ju några små vårfåglar börjat kvittra... även om de inte syns för alla snöflingor som hela tiden envisas med att singla ner. ;)

Imorgon har jag semester - hurra, så skönt! Får sova länge, länge innan jag på eftermiddagen beger mig till en ZbH-visning... Semester med andra ord!  ;)

Ha det gott!
Kram kram

post signature

5 kommentarer:

 1. Vilken vårfeeling! :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Fåglarna kvittrade lite i morse, det är det närmaste jag har kommit vårkänsla:) Nu längtar vi verkligen till ljus och värme!! Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Jag vill också ha våååååår! Tittar på mina pelargonsticklingar nu men mja... Men jag ser även rätt mycket snö därute haha.
  Snart så!

  Hoppas du får en fin helg, kram Helena

  SvaraRadera
 4. Åh vad fint!
  Verkar som vårkänslorna krypit på alla, även mig! :)

  SvaraRadera
 5. Hej! Har kikat igenom din blogg lite nu under kvällskvisten och måste säga att jag gillar den skarpt! Mycket fint att titta på :)! Är väldigt nyfiken på vart du har köpt den söta lilla textsnutten "vårkänslor" någonstans ? Tyckte det var en söt och rolig detalj mvh Anna-Karin

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...