tisdag 26 mars 2013

Å julen varar än' till påskaJa, det kan man ju i alla fall tro, att det är jul, menar jag. Har nog mer julkänsla än påskkänsla när jag pulsar i 30 cm snö i tio minusgrader... *suck!*

Trots detta nederlag och "hej-mitt-vinterland" så är ju snart påsken här och påsken måste ju firas i alla fall lite, lite grann! ;) I helgen plockade jag fram sax och lim och det fina pappret från Ica, ni vet sånt där papper att slå in blommor i (låter kanske inte så roligt att pyssla med blominslagningspapper men på Ica "hemma-på-min-gata-i-stan" där har de fått hem jättefint papper med tryck av gamla foton och vykort, och då var jag ju tvungen att ta MASSOR av papper, för man vet ju ALDRIG när man blir pysselsugen. Är ju dessutom smålänning och det vi ju, alla vi smålänningar, att gratis är gott! ;) och klädde om mindre vackra påskägg till lite mer vackra påskägg. 

Fina Herr Påsktuppen fick också följa med hem från Ica
han var dock INTE gratis...

Vas/kruka från Zelected by Houze


De små äggen gjorde jag förra året, urblåsta hönsägg klädda i antika boksidor och dekorerade med farmors gamla knappar och spetsar.


Just nu funderar jag som bäst på hur 17 påskharen, eller PH som han kallas här hemma, ska lyckas gömma påskäggen ute i trädgården utan att lämna avslöjande avtryck i snön... Kanske får han rent av bryta sig in i huset under natten och gömma dem inomhus. ;) Har du någon speciell påsktradition hemma hos dig?

Ha det bäst!
Kram kram

post signature

1 kommentar:

  1. Glad påsk Emma<3 Så fint du gör:-) Kram och ha en skön helg!

    SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...