måndag 4 mars 2013

Härligt fuffens och rosa moln av glädje


Nu äntligen kan jag berätta vad det är för spännande fuffens som jag hållit hemligt - som representant från Zelected by Houze är jag inbjuden att delta på bloggeventet "Kvinnoboost 2013" den 18 maj i Växjö - tjoho, så kul! En liten yttepyttesmula nervös ska jag erkänna att jag är eftersom det är marginellt fler gäster på denna "visning" än i vanliga fall. ;)

Vad handlar då "Kvinnoboost 2013" om?

"Fokus kommer att ligga på att vi tillsammans med flera medverkande vill ge er gäster inspiration både när det gäller djup och yta. En riktig boost vill vi ge er till att våga, orka, vilja göra sånt som får er att må bra!"
Det är sprudlande, fina och härliga Anna med bloggen Anna och livet som är en av eldsjälarna bakom detta bloggevent. Kika gärna in till henne för mer information, längre fram kommer ni även kunna anmäla er till bloggeventet genom Annas blogg. Om hon bara lägger ner en liten, liten smula av all sin glädje, entusiasm och inspiration i detta projekt så kommer det att bli ett fantastiskt bloggevent!Se nu till att anmäla er, jag hoppas att vi ses där, vore så roligt att få träffa er bloggare irl!

Nu ska jag snart bädda ner mig i mina rosa fluffiga moln av glädje! ;)
Kram kram
  

post signature

4 kommentarer:

 1. Men så kul de låter!!

  Ha en skön tisdag
  Kram CAmilla

  ps missa inte min utlottning

  SvaraRadera
 2. Va spännande!! Ska kolla närmare på detta;-) Jag ska på ett bloggevent i Sth den 4:e maj som anordnas av Bromans Bravader, ska du dit?
  Må gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Helt underbart, vilken grej att få representera där ♥ Så fina ranunkelarr har du gjort också, risk för härm när jag köper ranunkler imon ;)) Kram fia

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...