söndag 5 januari 2014

Om att pausa
Halloj!
När ni minst anar det dyker jag upp från ingenstans med ett blogginlägg. Hoppas att några av er trogna läsare finns kvar.
 
2012 var ett omvälvande år på många sätt och det tog ut sin rätt under 2013 och all min inspiration försvann. Kände inte längre någon glädje i att blogga utan behövde ta en paus för att läka, bearbeta och älska mina närmaste. Nu har det gått drygt ett halvår (!) sedan förra inlägget i maj och jag vet ännu inte om detta är ett tillfälligt litet inhopp eller om jag kommer fortsätta blogga mer regelbundet. Hur som helst så återkom inspirationen - om än för en liten, liten stund. =)

 
Hallen har fått sig en ordentlig makeover sedan sist och är nu ljus och välkomnande. Basen ligger fortfarande i det vita, lantliga men några få detaljer i svart har fått smyga sig in, bland annat 70-talsspegeln från mitt föräldrahem som blev som ny när den bytte från röd till svart kostym. Som pricken över i:et är den extra modern just nu med sina hörn i mässing. Vem hade kunnat ana det? ;)


Trappan är numera vackert vit, ett slitgöra som jag inte vet om jag hade gett mig på om jag vetat vilket jobb som låg bakom men jag är sååå nöjd med slutresultatet. Gamla ankarkrokar sitter under ett av trappstegen istället för hatthylla på väggen.

 

Hoppas vi ses snart igen!
Kram
post signature

5 kommentarer:

 1. Härligt att se ett inlägg av dej.. Så fint du gjort det i hallen. Hoppas du tagit igen dej och det blir många fler inlägg.

  SvaraRadera
 2. Wow, såå kul att läsa ett inlägg av dig igen ❤️ Fint du har hemma, både trapp o hall är ju som en dröm! Stor kram till dig!/ Fia

  SvaraRadera
 3. Hej finaste :D Trevligt att få se dina fina bilder igen :D
  Känner sån inspiration när jag ser hur fint du gjort i hallen <3
  Ser fram emot dina inlägg :D
  Kramar Anita K

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Wihooo Jabbadabbadoooooooo:) Så roligt! Saknat dig ♡♡♡♡♡ Kramar

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...