tisdag 19 april 2011

Blåsippan ute i backarna står

Hepatica Nobilis




När jag och W gick på en liten skogspromenad i går kväll fick vi syn på den lilla skygga blåsippan. Hon var lite blyg och hade redan börjat göra sig redo för natten. Perfektionism in i minsta detalj - så vacker!

Nu hoppas att jag vi får en lika vacker dag som i går - helt underbart, nu är våren här på riktigt. =0)

Ha en bra dag, kära bloggisar! Kram kram
post signature

12 kommentarer:

  1. Gomorron!Ja nu är det ju bara så himla underbart.Solen skiner och man kan äntligen vara ute.Vad härligt med blåsippor....Önskar dej en skön dag.Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Så fina bilder, ja våren är verkligen här. Och vi får passa på att njuta ordentligt.
    Ha en riktigt skön dag <3
    Kramkram / Nettan

    SvaraRadera
  3. Tusen tusen tack för awarden! Du är värd den du med din fina blogg.
    Härliga bilder på blåsippor, man kan ju inte annat än att bli glad av dem.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Fantastiskt vacker blomma! Du tar verkligen fina bilder! Kram/Marthina

    SvaraRadera
  5. Vill bara önska dig en fin dag! här strålar solen.. ska dricka kaffet ute nu! kramiz Jessica

    SvaraRadera
  6. Hej Emma.
    Har inte sett några blåsippor ännu men man får nästan leta upp dom.Dom växer ju inte var som helst.
    Idag blir det åter en ljuvlig vårdag.Hoppas du får en fin sådan.
    Kram KIcki.

    SvaraRadera
  7. Otroligt gulligt av dig!
    Ha en skön påsk
    AC

    SvaraRadera
  8. Härligt, man hittar nya vårtecken varje dag nu!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  9. Åhh så uuunderbart det ser ut..:)

    Önskar dig en fin kväll
    Kraam Susanne

    SvaraRadera
  10. Vilka sötisar, och så vacker blå färg.
    Det är en duktig fotograf bakom dessa biler.

    Önskar dej en underbar påsk helg

    Kram Maggan
    (min 2;a blogg) http://www.vindsromantik.blogspot.com/

    SvaraRadera
  11. Emma, det är klart du ska prova att gjuta! Helt säker på att du kan.

    Jag gör det enkelt för mej: blandar den torra betongen i en gammal plastburk med vatten till en konsistens mellan välling och gröt (verkar inte vara så noga), jag blandar med en ätpinne som vi har massor av. Vi är storkonsumenter av sushi!
    Jag har gjutit kantplattor i en gammal fyrkantig kaklåda av plast, använt isformar av silikon, i en gammal boll jag gjorde ett hål i för att få i betongen och nu i baksilikonformar.

    När jag fyllt formarna skakar jag på dem för att få bort eventuella luftbubblor och täcker den sedan med plast, så de inte brinner för fort. Efter två eller tre dagar tar jag ur mina alster...har hitintills varit nöjd med det jag gjort!

    Du måste prova!

    Kramar

    SvaraRadera
  12. Visst är dom helt underbara!
    kram Linda

    SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...