onsdag 13 juli 2011

Äppel päppel




Ovanligt sent inlägg i dag, vårt bredband har krånglat och vägrat att låta mig blogga! =(
En god nyhet i det hela är att vi beslutat att skaffa tillbaka bredbandet från tidigare leverantör och det ligger nu på Posten och väntar, så snart kan jag äntligen blogga i gammal hederlig fart igen - hurra! =)))

W och jag är ensamma hemma i dag så därför har det inte blivit så mycket målat, men lite har jag hunnit med, takfoten på uterummet. Ser inte så mycket ut men detta pilljobb tog ändå ett par timmar. *suck* Misstänker att jag kommer ha träningsvärk i morgon, har nämligen hängt i diverse olika omöjliga ställningar för att komma åt överallt... Lite nya fina röda slingor har jag också lyckats få i håret, haha!

På nedre fotot ser ni en skymt av vår icke-diskreta husfärg, inte mycket vitt där inte! ;) I år funderar jag på att go wild och måla dörrarna i en dämpad grågrön nyans, vad tror ni om det? Kan det bli för många färger?

Några av äpplena börjar redan anta en röd ton. Snart får vi kanske njuta av äppelpaj? Favoriten här hemma är knäckäppelpaj, godisgott! =)

Ha det så gott, ska kika runt hos er andra så länge bredbandet låter mig hållas!
Kram kram 
post signature

11 kommentarer:

  1. Äppelpaj är supergott! Jag planterade ett äppelträd förra hösten och det har nu 3 små karter :)
    Grågrönt är en fin färg, kunde passa bra till dörrarna :))
    Ha en god fortsättning på kvällen!
    kram Tini

    SvaraRadera
  2. Emma du goa..så snygg du blitt då. Röda slingor, wow. Och tränat också. Jo det är till att hinna med en del. Knäckäppelpaj låter sååå gott. Får man tigga om receptet kanske. Egna äpplen de måste vara ljuvligt. Fina kort som vanligt du har fått till. Här har städats klart nu. tack hjärtat för dina ord, de värmde så gott...

    Kramenskram Lisa

    SvaraRadera
  3. Härliga bilder av det fina äppelträdet. kram Johanna

    SvaraRadera
  4. Vilka vackra bilder!

    Vi har två äppelträd, men frukten från dem är "sådär".. inget man äter eller gör paj av tyvärr...

    Kramen Jenny

    SvaraRadera
  5. Är helt sker på att du kan välja rätt färg, grågrön låter fint!

    Så fina äpplena är, våra är inte klara alls, vi får vänta till hösten innan vi kan göra äppelpajer! Men väntan är värd sin tid!

    Ha det fint!

    Kramar

    SvaraRadera
  6. Grågrönt blir nog toppenfint :)
    Vilka fina äpplen du fått ,blir gott att göra paj av . Knäckäppelpaj lät ljuvligt gott .
    Ha en skön kväll vännen.
    Kramen Anette

    SvaraRadera
  7. Bara så härliga bilder.Åååå vad gott med åppelpaj.Får man tigga om receptet kanske.Vad härligt att du fårbörja blogga utan krångel.Ha en skön kväll vännen.Kraaam Rita ♥

    SvaraRadera
  8. Äntligen några till som gillar knäckäppelpaj, det är jag ensam om här i familjen;) När jag gör den härhemma får jag äta det jag orkar själv i några dar o slänga det sista. Begriper inte hurdana smaklökar de har i min familj egentligen...! Fina äpplen ser du ut att ha, visst är det ovanligt många på träden i år? Risken är att man rullar fram frampå höstkanten, när hela kroppen är full med mycket knäck o lite äpple!
    Ha en härlig kväll, här skiner solen nu iaf... Kram fia

    SvaraRadera
  9. Tack hjärtat du är bäst. Får vänta tills jag kommer hem och kan lufsa bort lite callisar. Och har en ugn som håller ihop. Målning kan jag inte så mycket om men du har sinne för det mesta så dina färger kommer bli perfekt tror jag. Nu väntar förhoppningsvis en spindelfri natt..

    Gonatt gumman/ Lisa

    SvaraRadera
  10. Good kväll!! Trodde du jag glömt bort dig? NEJ då bara en intensiv kväll... aldrig blir det som man tänkt sig, men nu är jag mätt och belåten och vill inte se mer på fotbollen. Har målat på en sak istället,,,hihi bli inte nyfiken nu,,,kommer bilder när den är klar,,,hihihaha.
    Dina husfärgsplaner låter spännande tycker jag. Kan nog bli snyggt!!
    Jag Formex är såå kul och så inpirerande.
    Kanske du vill åka med mig någon gång. Nästa är i augusti, vet inte datum och sedan är den i februari någon gång eller januari,,, kommer inte ihåg:)
    Den i början på året är vår och sommar och nu i Augusti är det vinter ich JUL!!
    Eftersom jag har företag får jag komma in:)
    Nu ska jag hänga tvätt, kul,,, not.
    Ha det så skön och du goa äpplen !!
    Kramkram / Tantnettan

    SvaraRadera
  11. Sitter med klump i halsen. Min man har lämnat mig efter 10 år. Tänker att jag måste kolla in på någon inredningsblogg.Det brukar hjälpa när allt känns skit. DÅ är du den första som kommer upp och jag märker att jag sitter och ler och bara "me like". En härlig blogg och en såååå söt "nalle" som tackar. En smula inspiration kommer... och då tackar jag./ Mocka

    SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...