onsdag 27 juli 2011

Ensam (h)emma




Resten av lilla klanen har gett sig av till Skara sommarland med husvagnen och lämnat mig ensam hemma! Nu passar de på att ha roligt medan jag jobbar... hrm! ;)  Tomt och tyst. *suck* Misstänker att jag kommer att spendera mycket tid här med er under den tiden! Ni  håller väl mig sällskap? =) 

Har ni också fått börja tända lamporna på kvällarna? Märkte det häromkvällen  när jag fotade mitt loppisfynd i sovrummet, oj så skumt det var! Men mig gör det inget, tycker det är ganska mysigt när hösten närmar sig och man får tända lamporna i fönstret och njuta av levande ljus.

Ha en fin dag, go' vänner! I morgon väntar en stor och spännande dag som jag sett fram emot länge, om ni kollar in bloggen på fredag så lämnar jag kanske en liten rapport... =)
Kram kram

post signature

10 kommentarer:

  1. Så fint det blev med tvättfatet där i hörnan...och lampan på fot har du också...säg till när den kommer på bloppiset...hihi...
    Det borde vara förbjutet att jobba när familjen åker på "roligheter"...fast härligt med en "stund för sig själv" också...
    Ha en fin dag Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Då får vi hålla varandra sällskap!

    Håller med dig om att det är väldigt mysigt när man får tända ljus o lampor lite här och var!

    Hoppas du får en bra dag!

    Kram Annica - Vårt lilla bo

    SvaraRadera
  3. Vilken mysig blogg du har, här får man titta in oftare. :)
    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  4. Ibland kan det vara mysigt att få vara ensam hemma en sväng och få ägna sig åt sådant man gillar ;))
    Mys pys med dig
    kram susanne

    SvaraRadera
  5. Men vad ska du hitta på nu då ??? Snacka om att jag blir nyfiken. Stackars dig ensam hemma.. Men du hittar nog på nåt tror jag. Du har så vackra bilder så man blir helt drömsk av dom. Inte blev de nåt hus. Överreklamerat , vinklat och knappt väggar på det, hahha. Man lär sig aldrig att mäklare fiffar till saker såå enormt. Men vi söker vidare. Ha de så bäst gumman..Jo dasset har kommit ska hämta de idag, yezzz...

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  6. Jag håller dig gärna sällskap :) Jo vid 22 är det nästan mörk nu. Tyvärr! Men värmen har ju kommit igen, mycket skönt.
    Kramar

    SvaraRadera
  7. håller helt med dej, älskar oxså att tända lampor och ljus, så mysigt. ! Hoppas du får en mysig kväll och vad spännnade detta imorrn =)
    Kramar

    SvaraRadera
  8. Gud vad skönt att va lite ensam hemma ;)

    Så himla fint tvättfat! Jag planerar in ett sånt i vårt badrum också, men på ett bord tillsammans med lite annat fint.

    Jo, jag får tända ganska tidigt när jag sitter med virknålen... jag tycker att sommaren går alldeles för fort, men jag gillar hösten också! Och jag tycker samtidigt att det är mysigt att få tända lite.. så egentligen gör det inte mig heller något :)

    Ha det bra!
    Kram Alexandra

    SvaraRadera
  9. Åååå vad skönt att få vara lite hemma själv.Sommaren går ju bara för fort.Ja nu börjar det att tändas mera och mera ljus på kvällen det blir mörkare tidigare och tidigare.Ha det bäst.Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  10. Hej vännen!
    Så fint och mysigt du gjort, skönt med lite egentid.
    Håller med om att det är lite mysigt att kunna tända ljus och lampor igen, ler.
    Hoppas att ni får en toppen trevlig träff.
    Kram Lotta

    SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...