söndag 31 juli 2011

Jag ljuger så bra!







Halloj alla goa bloggisar, jag är så glad över att ni tittar in! Hoppas ni haft en härlig lördag, det hade jag. =)

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag skulle ha ett shoppingstopp? Det gör tydligen inte jag eller så ljuger jag som en häst travar! ;) Kunde inte hålla mig från loppisen i går och där ser jag - igen! - en sak som jag alltid velat ha, en soppterrin. Den fick följa med hem, förstås! Nu huserar min plätt i terrinen på halvmånebordet under tallrikshyllan, så fint. Plättarna är så yviga så man ser nästan inte hur terrinen ser ut men den är cremefärgad och har små bruna blommor på och hänklarna ser nästan ut som små vingar, jättsöt.

Nu har jag prickat av ännu en sak på min "loppis-letar-lista" och nu får det verkligen vara bra, verkligen! Inga mer köp! Snart väntar Ullareds-resa med jobbarkompisarna med övernattning och partaj, måste ju spara pengar till detta stora äventyr!  =) Ska bli sååå kul! 

Ha en härlig söndag, goa vänner! Kikar in hos er lite senare, har en del på schemat i dag.
Kram kram

post signature

24 kommentarer:

  1. Hej! Visst är det härligt när man hittar saker man letat efter? Glädjeruset sprider sig i hela kroppen...;) Jättefint har du det!! Ha en bra söndag. Kramar Anetthe

    SvaraRadera
  2. Du har det jättefint :)
    Ååå Ullared, vad kul! Jag hoppas komma dit i september. Brukar annars åka på sommaren och hösten och vintern hihi. Men iår blev det inget på sommaren. Men det står ju kvar :)
    Ska du shoppa något speciellt där?
    Kramen

    SvaraRadera
  3. Hej Emma!
    Vilken superfin soppterrin du hittat!:) Nä oss bloggisar kan man inte riktigt lita på..åtminstone inte när det gäller loppis & shopping stopp!;)) hi hi..
    Men så går vi heller aldrig miste om dom verkliga fynden!:)
    Önskar dig en härlig söndag!

    Varma kramar/Lotta

    SvaraRadera
  4. Svårt att låta bli när man hittar något fint ;))) Hittade ju själv en terrin idag, hade iof redan en men den här var perfekt!! Åhhh jag är också så sugen på Ullared ;)))
    Ha en bra söndag
    kram kram

    SvaraRadera
  5. men Emma, du anar inte va galet avundsjuk jag blir, letar efter oxså efter en vit soppterrin, hoppas jag hittar en på samlarmässan idag =)
    Kramar

    SvaraRadera
  6. Hihi oops.. men på loppis brukar man komma undan rätt billigt!
    Vilken fin terrin, letar efter en liknande jag med, så fint att göra blomarrangemang i!

    Ha en skön söndag!

    Kramar Liza

    SvaraRadera
  7. Hej vännen!
    Vilket fynd du gjort. Sååå vackra bilder från ert hem som vanligt, älskar tallrikshyllan. Min har hamnat i sonens rum, hmmm, ångrar mig nästan lite, fniss.
    Hoppas du har en skön söndag!
    Nu ska vi åka till Varberg på namnkalas.
    Kramis från Lotta

    SvaraRadera
  8. Du har rätt! Soppterinen syns knappt...men den är säkert underbar!! Vad fint det blev med plättarna i och på fatet med fot...fin hörna du har där...som vanligt:) Kul med tjej-partaj...ha det bäst kram Maria

    SvaraRadera
  9. Förstår att du bara inte kunde hålla fingrarna i styr- så fin...Kram J

    SvaraRadera
  10. Jag känner igen det där med köpstopp, och precis som du så lyckas jag glömma dom tillfälligt. Såklart du skulle slå till när du hittade den här fina terrinen, underbart fin.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  11. Hej gumman...Kan man ha köpstopp helt, njaääää inte helt vaa. Man kan ju ramla över fynd eller hur och då gills de väl inte. Näää. Helt ljuvligt fynd så de såå.Fortsatt skön kväll hjärtat...

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  12. Hej raring.Shoppingstopp???Det låter tråkigt...hehe.Klart man ska passa på när ngt dyker upp och det gjorde det ju nu då.Förgyller ju bara livet ytterligare även om det till slut blir så att "vad ska man ställa nya grejen???"
    Fina bilder med nya kameran!!!
    Kramiz Kicki

    SvaraRadera
  13. Go kväll gumman
    Hi hi hi visst är de svårt att låta bli ,jag va på loppis idag jag också o handla naturligtvis...hitta ju gamla lakan som jag letat så länge hi hi .
    Vilken fin terrin du hitta :)
    Ha en fin kväll.
    Kram kram Anette

    SvaraRadera
  14. Jamen om man hittar just den där saken, då måste man ju slå till, eller hur! Superfin är den, förresten! Köpstopp är svårt... speciellt för oss sakletare :) Har också försökt, men det höll inte särskilt länge... Många kramar/Marthina

    SvaraRadera
  15. Hej! oh så roligt att loppa en terrin! jag har letat men har jag hittat någon,så är de snor dyra!! Visst är det kulturhusets loppis jag ränner på :) Var faktiskt på väg till underbara Stallqvarn häromdan! men de har ju inte öppet så ofta,så jag bommade..Önskar dig en go kväll! kramiz Jessica

    SvaraRadera
  16. Halloj igen!!
    Tack för din kommentar vännen,men måste höra med dej va dom tar för lakan hos dej??
    Jag fick betala 50:-, 65:- för dom med spets på...
    Måste bara tala om att din tallrikshylla bara älskar jag:)såååå fint,glömmde nog skriva de sist hi hi
    Kramen Anette

    SvaraRadera
  17. Bara så fina bilder visar du.Vilken fin terrin.Ja när man hittar såna fynd slår man ju till,Ha nu en skön kväll rara du .Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  18. Jag igen ;)
    Oj ja de va dyra lakan hos er ,min moster som va med tala om för tanten jag handla hos att hon tyckte hon va dyr på dom hi hi men de va hon ju inte då...får väl köpa åt dej om jag åker dit igen hi hi skriver o frågar isåfall;)
    Jaaa dom böckerna har jag båda två sååå fina .
    Jaha ja den har jag nog sett i såfall,men din va ju snyggare hi hi
    Kram kram

    SvaraRadera
  19. Fynd är alltid roligt, och även om man har köpstopp (har jag också mer eller mindre för jämnan nämligen) måste man göra undantag om man hittar nåt man letat efter länge. Du har helt rätt om "mina" solrosor, de växer mitt emot Rogberga kyrka!//kram maria

    SvaraRadera
  20. Fina bilder som vanligt! Shoppingstopp, vad är det? Svårt att hålla i alla fall. Var en sväng på Ullared under vår första semesterperiod, mycket folk, men kul!
    Eftersom jag nyligen hittade din fantastiska blogg hade jag inte hunnit titta igenom alla inlägg förrän igår. Ett inspirerande lördagsnöje!
    Ha en bra vecka!
    Kram Cecilia

    SvaraRadera
  21. Ånej, loppisar kan man ju bara inte låta bli....det är ett måste i ens liv.
    Och terriner är "bra-att-ha-saker"
    kram ullamaria

    SvaraRadera
  22. Ska inte dömma dig, HIHI!! vilka undebara bilder du tagit..kram!

    SvaraRadera
  23. Nydelige bilder. Pletter i luften er en av mine favorittblomster:) Jeg lurer på om jeg skal lage en sånn loppis-liste selv. Jeg elsker lister:)
    Ullared er virkelig et sted jeg MÅ besøke en gang:))
    God kveld..
    klem

    SvaraRadera
  24. Förlåt min vän, du sover säkert och jag har dissat dig nästan hela helgen:( Har lite dåligt samvete, men du vet ju att jag har varit upptagen :)
    Så du har säkert klarat dig, hihi
    Jag orkar inte läsa det du dkrivit för ögonen på mig går i kors, hihi men du visar väldigt fina bilder...och så en tallrikshylla...som jag vill HA, hihi
    Vi höres säkert i morgon <3<3
    kramkram / nettan

    SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...