torsdag 7 juli 2011

Semestersabotören


Jag är äntligen tillbaka i underbara Blogglandia! N överraskade med att ta med sin jobbdator på semestertrippen men redan på torsdagen kapsejsade det mobila bredbandet - arrrrgh! Först i dag har vi fått ett nytt... Så roligt att få kika in hos er andra igen! =)

Pga mitt hemarbete var vi tvugna att skaffa ett nytt bredband och sa därför upp vårt tidigare, utan att då veta att det nya är det mest långsamma och sega bredband man kan tänka sig i vårt område! *suck* Därför får ni i dag hålla till godo med gamla bilder eftersom jag gör ett inlägg från min jobbdator på övervåningen (där mottagningen är som bäst) som jag inte har några foton i. Jag tror att jag måste övertala N att skaffa tillbaka vårt tidigare mobila bredband trots att det blir dyrt att ha två, det funkar helt enkelt inte som det är nu.  =(

Hur som helst, förutom missödet med modemet har vi haft en jättemysig liten semestertripp! W:s önskemål var att träffa Svampbob och Markoolio, två önskningar som slog in! W är nu övertygad om att Svampbob är kär i storasyster, 17 år - gulligt!  =)

Ha det bäst alla söta bloggisar! Ska försöka kika in hos er under dagen/kvällen.
Kram kram
post signature

9 kommentarer:

 1. Ja visst är det irriterande när det går segt och slött!
  Härligt med en liten semestertripp, ser fram emot vår o några veckor om bara tiden finnes, måste lägga om taket i år..TRIST!
  Ha det bra och kul att du är tillbaka!
  Kram Emma

  SvaraRadera
 2. Heej goa vännen:) Vad jag har saknat dig <3
  Här är det bara bra !! Är ju ledig !!
  Ja övningskörningen slutede ju roligt,,, not. Jag och becca tog sn sväng i stan innan . Tänkte hon skulle vara uppvärmd till lektioenen. Hon blev så sur och irriterad på mig så jag fick inte följa med i bilen :( Ja, det är inte jag som har humöret här det är den lilla sötingen. 17 år måste vara jobbigt att vara:)
  Nu ska jag ut och måla hus i värmen. Du måste kolla in min blogg ska göra ett inlägg först, Jag behöver hjälp !!!!
  Tusen karmkram / Tantnettan

  SvaraRadera
 3. Hej min vän!
  Härligt ätt "se" dig igen ;)) Mysigt med en liten semestertripp men tråkigt med slött internet ;(( Här i bloggvärlden är allt sig likt hihi nästan ;)) alla tävlar om charmigaste hem så det är bara att ladda upp ditt också ;)) En dag kvar sen har även jag semester...jippiiii
  kram susanne

  SvaraRadera
 4. Kul att du är tillbaka!
  Nyfiken på var men träffar Svampbob och Markoolio, men du berättar kanske sedan, när bredbandet är med er?!

  Ha det fint!

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Välkommen tbx du goa. Saknad och efterlängtad.Teknik och datorer = Katastrof när dom inte funkar. Så upplyftande att titta på ett modem som tar fem minuter för att byta bild. Hade i Norge förut. Man kan ju nästan bli hårlös medans man väntar. Ha de så gott nu..

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 6. Hej! hm frustration, när inte det där med tekniken inte funkar :( låter som du har det gott..just nu ljummen skön sommarkväll me like :) må så fortsatt gott! kramiz Jessica

  SvaraRadera
 7. Haha härligt att jag inte är ensam om detta såkallade problem :)
  Hoppas du får en mysig kväll Kramar

  SvaraRadera
 8. Så roligt att du är tillbaka! Låter som om ni varit på en väldigt spännande resa!
  Hoppas det löser sig med bredbandet, visst är det frustrerande att inte kunna pyssla som man vill för att tekniken krånglar..
  Hoppas du får en fin kväll!
  Kram
  Petra

  SvaraRadera
 9. Vad skoj med en skön semestertripp.Åååå stackars dej med segt internet.Ha nu en fin kväll.Kraaam Rita ♥

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...