torsdag 7 juli 2011

Skenet bedrar?

Ett litet stenhjärta bland egenplockade strandstenar från Danmark

Mysiga soffhörnan under snedtaket

Älskar gamla böcker, spetsar och barnskor

En sliten gammal drickaback får agera förvaring - snyggt och praktiskt
  Det gäller att smida medan järnet är varmt!
Slänger in ett inlägg till, vem vet hur länge jag har kontakt ute i cyberrymden? ;) Har fört över nya bilder till ett usb-minne som jag kopplat till jobbdatorn och sedan redigerar på nätet, ja smidigt är ju synd att säga att det är... *suck!*

Bilder från allrummet på övervåningen är jag inte så frikostig med. Kan bero på att det för det mesta är belamrat av barn, tonåringar, lego, smutsiga strumpor och allt annat mellan himmel och jord som följer i dessa "små" barns fotspår... Jag antar (hoppas!) att ni, precis som jag, har ett hus/lägenhet som inte alltid är lika tiptop som på bloggen (oh, snälla, säg att det är så!)? Ibland är det faktiskt så illa att jag har "stylat" ett litet hörn av ett rum där resten ser ut som ett inbördeskrig...  ;)

Nu har jag suttit i timtal framför datorn som är seeeeg som ett gammalt tröskverk. Nu tackar jag för i dag och ska ägna mig åt familjen. Jag har inte hunnit svänga förbi er alla, men jag lovar att jag ska kika in hos er i morgon. Är så nyfiken på vad ni haft för er den här veckan! =)

Kram kram
post signature

10 kommentarer:

 1. Kul att du är tillbaka! Tror precis som du att de flesta (mig själv inräknad) visar upp det bästa på bloggen. Tur är väl det för smutsiga strumpor och dammtussar har man nog av själv, det vill man inte läsa om på bloggen! Då vill man njuta och inspireras av fina bilder, precis som du visar oss! Hälsn Camilla

  SvaraRadera
 2. Jodå det är lika illa här med stylingen hjärtat. Men superfina bilder iallafall. Du är så duktig med kameran. Nu blir det JB här...

  Kramen

  SvaraRadera
 3. Som sædvanlig smukke billeder, Emma! Og hvor er det godt at høre at det ikke kun er hjemme hos os at det ikke altid ser ud som et stylet glansbillede!:))
  Så fin heading du har fået forresten!!
  Ha en fortsat god sommer-kveld!
  Klem Ina

  SvaraRadera
 4. Mysigt stenhjärta ;)) Jo du Emma....styling, Johan brukar säga åt mig att jag ska vända på mig och ta kort åt andra hållet ;))
  Kram susanne

  SvaraRadera
 5. Skönt att du är tillbaka....har saknat dina inlägg..:-)! Tror oxå att de flesta "hittar sina platser" i hemmet där det är ok att fota! Finns ju ingen anledning att visa allt det andra...:-)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Jodå,här kan oxå se ut som ett bombnedslag ibland och jag lever ju dessutom ensam då.Fast har man hund som jag så är det väl lika "illa" som och ha barn.Kan aldrig ha det så där rent och snyggt som en del har.
  Så det är skönt att höra att det är normalt...hehe.
  Kramiz Kicki

  SvaraRadera
 7. God kväll gumman bara en sak till. Vi skulle kanske dra igång så att alla som vill lägger in ett inlägg på hur det faktiskt ser ut hemma ho oss :)
  Vore inte det kul?
  Eller bara knasigt;)
  Kramkram / Sov gott <3

  SvaraRadera
 8. Tack för kameratipsen! Ska vidarebefodra dem till sambon! Jag nöjer mig med en enkel jag...
  Kram Anna

  SvaraRadera
 9. God morgon <3
  Vad fina bilder du tagit, du är ett proffs:)
  Ja du har kanske rätt, tänk om man blir dissad om man visar sin röra. Jag är visserligen extremet pedantisk... på gott och ont så det som finns här hemma är en tvättställning i köket. Och vikt tvätt i trappan och en oreda på kuddarna i soffan;)
  jag är en sådan som har korgar och förvaring över allt så hittar jag något framme åker det ner i en korg. Så får restan av familjen leta efter sina saker;) Stackars dem. !
  Nyfiken jag blir på den rosa,,, vad det nu var du köpt, hihi. Så dåligt minna jag har. Gamla tanten. . .
  Ha en skönskön dag <3
  Kramkram / nettan

  SvaraRadera
 10. Du tar ju så underbara bilder! Måste gå en fotokurs... Jadu, här får man oftast leta upp en någotsånär välstädad hörna... tror att vi har det så många av oss, med sommarlovslediga barn! Jag har dessutom 2 håriga schäfrar - om du gillar att dammsuga, skaffa en schäfer!! :) De fäller nämligen precis alltid. Skönt att du är "tillbaka" med din fina blogg!

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...