torsdag 29 september 2011

Gammal skåpmat

Blir så otroligt imponerad av alla er goa bloggisar som hinner göra nya inlägg varje dag, ibland till och med flera inlägg per dag - hur hinner ni?! Det tar en evighet för mig att fota (det tas ju inte bara 5 eller 10 foton, det blir minst 30 inför varje inlägg för att kunna sålla bort "skräpet"), redigera och sedan skriva inlägg. Är kanske perfektionist? Blir tyvärr lätt lite stressad över det här med bloggeriet och då är det ju inte roligt längre men jag ska försöka att inte ha så stora krav på mig själv så känns det säkert bättre.

Hur som helst, i dag har inte den rätta inspirationen infunnit sig men jag vill ändå säga "hej!" och därför får ni hålla till godo med ett foto från i somras. =) Trots det underbara vädret vi haft i dag med 20 härliga plusgrader och strålande solsken är jag helt slut, N fick nästintill släpa ut mig på kvällsprommisen så nu ska jag krypa ner i bingen och sluta mina blå och drömma sött!

Nattinatti!
<3
post signature

19 kommentarer:

  1. Hejsan vännen!

    Jag känner igen mig i det du skriver. Jag hinner inte heller blogga varje dag - vissa dagar finns helt enkelt inte tiden.. Och att fota och sedan redigera tar tid....

    Sänka kraven och ha roligt är mitt motto! Det ska inte kännas stressande att blogga, då tappar det sin charm..

    Hoppas du haft en fin kväll!
    Kramen

    SvaraRadera
  2. Själv har jag inte varit någon vidare blogg vän på sista tiden- hinner bara INTE...kikade ialla fall in till dig ikväll för att säga hej;) Kram på dig vännen. Underbar bild du bjuder på.

    SvaraRadera
  3. Så flott innlegg under, falt helt for høststemningen du har fått fram. Nydelig med skoene ute i gresset, og den gamle lykta. Virkelig flott satt sammen. Bilder jeg må se mer på, og nyte. :)

    SvaraRadera
  4. Jag förstår precis vad du menar... jag hinner inte heller längre med lika många inlägg.
    Men ett smart tips är att ta alla kort på helgen och gör förinställda inlägg :)

    Kramar

    SvaraRadera
  5. Ta hand om dig vännen, viktigast är ju att du mår bra, ler.
    Önskar dig en fin fredag och en riktigt skön helg!
    Stor kram Lotta

    SvaraRadera
  6. Jag tycker att bloggandet skall vara roligt och inget måste. Dina foton är så fina! Jag har inte tålamod att ta så många foton eller att redigera dem så mycket heller - det skall bli färdigt ganska fort :)
    Ha en fin fortsättning på veckan och en skön helg!
    kram Tini

    SvaraRadera
  7. Håller med, man får ta hur många kort som helst för att få till go´bitarna;)
    Jag orkar inte blogga varje dag, känner att jag måste va´inspirerad när jag gör det...!
    Hursomhelst--superfin skåpmatsbild <3
    Imorron är det fredag!
    Kram fia

    SvaraRadera
  8. Hej goa Emma!! Håller med alla tidigare inlägg...Bloggandet ska vara SKOJ & inte ta för mycket tid...titta på mig !! Jag bara svamlar i mina inlägg ;) Risiga foton visar jag också..hihi. Annars är jag precis som du, alldeles för höga krav på mig själv, men vid min mogna ålder av 44 (fniss) håller jag på att lära mig så smått att släppa det...nu för tiden måste saker vara skoj, på MITT sätt!! Du visar underbara saker på underbara bilder i alla fall!! Ta hand om dig nu, och hoppas du får en härlig helg!! Massa kramisar från Anetthe

    SvaraRadera
  9. Ja, jag undrar också hur alla kan göra så fina inlägg, inte minst du!!!!
    Jag fotar bara lite snabbt, men skulle gärna kunna ta så där fina bilder som en del gör, redigera är också något jag inte kan, men drömmer om att kunna, har inget program...

    Men men, jag gör det jag kan, får massor av inspiration hos er andra!
    Bloggeriet ska ju ge energi, inte ta =)
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  10. Hejsan:)

    Jag känner verkligen igen mig! Jag märker att tiden inte räcker till. Jag vill så gärna blogga varje dag men det går bara inte:( Vi får göra något inlägg då och då, och inte stressa över det så att det fortfarande är en kul grej! Eller hur?

    Ha nu en riktigt skön helg;)

    Kram Susanne

    SvaraRadera
  11. Hej vännen inte ska du har ångest över att blogga, då försvinner ju själva grejen. Jag brukar fota massor o ha ligga i en mapp för att visa när jag har lite bråttom. Nu har jag även gjort ett förinställt inlägg. Får se om de funkar i morgon bitti :)

    Sov gott
    Kram Camilla

    SvaraRadera
  12. Hej vännen <3<3<3< har john blund kommit, jag är nyss hemkommen från en härlig dag/ kväll, hihi på jobbet. Klart du är perfektionist, men det behöver du inte vara här. .. Vi tittar in hos dig trots mindre bra bilder, hihi. Jag bara fotar och knäpper i all hast... Det går bra det med;)
    Nu ska jag också hoppa i säng, har du tänkt på vilken olik dygnsrytm vi har , du och jag, hihi
    Jag sover på morgonen och du på kvällen, hihi.
    Precis som nu, kanske, du tjuvtittar på jobbet, minsann, eller;) hihi. Och jag sover;)
    kramkram och ha en skön dag på jobbet... det sak jag ha. Mera färg och en kund från SIde kommer. Snacka om långväga, hihi. Tror det blir en hel del Turkietprat...Hon flyttade dit som 20-åring och kom aldrig hem mer... Tror hon gjorde rätt i det. .. eller njae jag hade nog saknat årstiderna. Eller njae, kanske man bara inbillar sig att man skulle. Sol för gämnan ja tack, hihi
    Nej nu får jag sluta,,, måste ju sova / Vakna, hihi
    kramkram <3<3<3<3 SNURRnettan

    SvaraRadera
  13. Men inte ska du känna sådan prestationsångest.... men jag kan hålla med att visst stressar det en ibland, att man vill så gärna, men har inget att lägga in, och måste då fota, och tiden rinner iväg....men jag har börjat intala mej själv att det är faktiskt fler som har några dagar imellan, och man måste leva med, även om det är sjukt roligt att blogga :)

    Ta hand om dej
    Kram Malin

    SvaraRadera
  14. Känner igen mig i det du skriver och jag undrar också hur andra bloggare hinner att blogga varje dag eller oftare.
    Själv försöker jag skriva några gånger i vecka men nu hinner jag inte ens med det.
    Vilket fint och inspirerande moodboard du visade i ditt förra inlägg.
    Kram kram
    Nelya

    SvaraRadera
  15. Hej!
    Men en fiiiin bild fick du in i alla fall fast blogger bråkade med dig.
    Ha en bra fredag.
    Kram Anna

    SvaraRadera
  16. Himmel & pannkaka vilken fin blogg du har. Ha en mysig helg!!

    SvaraRadera
  17. Känner igen mej i det du skriver! Tar ju faktiskt en stund att göra ett inlägg, när det ska fotas, redigeras och skrivas text. Och visst kan jag känna bloggtorka ibland men försöker också tänka på varför jag bloggar och inte så mycket på vad alla andra tycker...

    Hoppas du får en härlig helg!
    Kram Charlotte

    SvaraRadera
  18. Hej Emma! ja det här med blogandet tar tid o energi! även om det är fruktansvärt roligt! men i bland blir det bara för mycke,man kan nog få lite krav.. ju mer följare desto mer förväntningar! även om det inte alls är så! man har sina egna krav! Din blogg är underbar!var rädd om dig kramiz Jessica

    SvaraRadera
  19. Bloggen är din å du kan blogga så ofta eller sällan du vill. Det ska vara roligt.

    Själv har jag fullt skägg med att klara jobb, plugg tre barn å två hus. Så ibland blir det långt mellan inläggen, men så får det vara just nu.

    Kram å ha en härlig helg!
    Cia

    SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...