torsdag 6 oktober 2011

Grönt är skönt!



Hej alla fina!
Nu är helgen här, åtminstone för mig som är ledig i morgon - hurra! =) Blir tröttare och tröttare för varje dag vi närmar oss vintern, antar att det är mörkret...? I morgon ska jag ta mig en välförtjänt sovmorgon och äta frukost i lugn och ro utan att titta på klockan, härlig vardagslyx.

 
Duken är en kökshandduk från Gekås. Bakom fatet skymtar lille farfar och hans mamma - Emma!

Fatet som jag "fyndade" på tippen - hoppas att brottet är preskriberat vid det här laget...

Nu har clementin-säsongen börjat, eller om vi ska vara riktigt petiga så heter det väl satsumas så här i början av hösten, men jag älskar de små gula suringarna, perfekt att ladda upp c-vitaminlagret inför vintern! =) Vet ni vad som doftar vinter för mig? Jo, doften av skalad clementin och... oset av utblåsta stearinljus - det luktar jul! =)

Önskar er alla en riktigt härlig torsdagkväll och en härlig fredag. I morgon ska vi ut på en liten spännande "utflykt" och om allt går vägen kan jag nog inte hålla mig från att berätta här på bloggen... går det inte lika bra håller jag nog tyst, hihi!
Kram kram
<3
post signature

13 kommentarer:

  1. ja vi har en härlig clementinsäsong framför oss...resten av året är de inte så vidare värst...ha en fin ledig dag och helg:) Tittar in och ser vad du har haft för dig under fredagen:)
    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Så flotte bilder du har tatt, både i dag og i de forrige innleggene. Likte veldig godt bildene fra hagen din, møbler og blomster. Lekkert. Flotte de bildene du har satt i rammer, med papir med skrift på i bakgrunnen.

    SvaraRadera
  3. Hihihihi ja, jag har gjort en EMMA, hihi!!!
    Och jag vet vad du ska göra!!!!! Ååå så spännande !!!! Säger bara gekåssssss
    Hihi. Sov gott hjärtat.
    Ja just det ,,, jag är också ledig i morgon!!! Ska ha lite sovmorgon då vi alla börjar tio. Eller, ja just det inte jag, men tjejerna;)
    Och sedan fara till min favvo butik och shoppa till tvättstugan !!!!
    Ska bli så skönt. Sedan ska tjejerna och jag gå på restaurang. Efter Michis träning;)
    Sov gott igen <3<3<3<3 Nettan

    SvaraRadera
  4. Oh så spännande, vad ska du hitta på?

    Hehe, gillade formen på päronet, hahaha!! Jag håller med om doften av skalade clementiner, det ÄR jul å vinter å såå gott!!!
    Skönt med sovmorgon, det önskar jag med imorgon men det är stenkört, hehe!!

    Kram Petra

    SvaraRadera
  5. Hej vännen!
    Härligt med ledig dag och sovmorgon.
    Hoppas att du får en mysig dag och en skön helg!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  6. Sovmorgon lät inte alls dumt.. =) Men här får den vänta tills imorgon! Håller tummarna för att din utflykt blir som du önskar så att vi får läsa om vad du hittat på för spännande! Kram Petra

    SvaraRadera
  7. ja visst är det skönt med lediga dagar, håller med dej nu på hösten blir så trött av mörkret då passar ju en skål clementiner bra, samma "duk" har jag som tallriks underlägg. Gekås är ju bäst!!
    kram Annika

    SvaraRadera
  8. Fina bilder som alltid:) Gott med clementiner, har faktiskt inte köpt några än... får nog göra det, är ju så gott och så påminner det om julen:)) Börjar längta lite faktiskt!

    Ha en fin helg!
    Kram Charlotte

    SvaraRadera
  9. Hej Emma du goa..Japp har en stunds snigelband. Alltid så fina bilder hos dig hjärtat. Håller helt med dig om dofterna. Men de måste ju vara nejlikor i apelsinerna till jul eller hur. Ledig i helgen så skönt men du kan väl berätta även om det inte går så bra heller, hhahaa. Nä nu ska jag skynda mig att göra ett inlägg. Ha en underbar helg hjärtat och var rädd om dig...

    Kram LIsa

    SvaraRadera
  10. Mmmm, älskar clementiner! Fin blå-vit kula där, har en likadan :) Kram & ha en skön utflykt och helg!/Marthina

    SvaraRadera
  11. Fin & inspirerande blogg du har! Jag har nyss startat en inredningsblogg, du är välkommen att kika in!

    Förresten, fint med bilderna i bakgrunden på släktingar!

    SvaraRadera
  12. Nu blir jag nyfiken... undrar vad det är för spännande du ska göra...Hoppas det går bra då så jag får veta. Ja, clementiner är så gott. En av mina favoritfrukter. Vilket underbart fat du har hittat på tippen. Tänk att folk slänger då vad som helst... Tur för dig... Ha en trevlig helg. Kram Sonja.

    SvaraRadera
  13. Clementiner har verkligen en juldoft! Det doftar inte bara gott utan även smakar gott! Hoppas du haft en skön ledig dag! Själv slutade jag tidigt idag och ska tillbringa eftermiddagen med att helgstäda....

    Ha en skön helg!

    Kram Cecilia.

    SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...