torsdag 24 november 2011

Syster Duktig?



Halloj!

Inget ont som inte har något gott med sig brukar man ju säga - i dag har jag *vabbat* för W som varit krasslig och fick samtidigt en hel del av mina adventsförberedelser gjorda. =) Alla adventsljusstakar är på plats och huset är nystädat och doftar grönsåpa. Har också plockat fram den fina ljusstaken från Madam Stoltz som jag köpte förra året och gjort den julfin med lingonris, granmanschett (fake-varianterna) och pepparkaksbruna band. För er som tror att jag helt fräckt har tjuvstartat att elda på adventsljusen ska jag säga att detta inte är vår adventsljustake, trots de fyra ljusen. ;) Ska fundera ut något fint att lägga på fatet under ljusen, kanske röda, vackra juläpplen?

Den gamla *pysselboken* har fått komma fram ur lådan




I dag fick jag ett infall och skulle minsann visa N att jag är kapabel att själv skruva upp en gardinstång. Kände mig så himlans duktig när jag gick och hämtade borrmaskin och skruvar, började med att borra ett hål och fortsatte med skruven... tyckte det lät lite konstigt men fortsatte ändå... till slut gick skruven av inne i väggen (fråga mig inte hur det gick till)! Behöver jag säga att jag är glad att ingen såg mig? =) Nu får jag krypa till korset och be N snällt att hjälpa mig - frustrerande! Utöver det lilla missödet har vi (d v s mestadels N) fått massor gjort i groventrén/tvättstugan. Väggen är uppsatt och en dörr är på plats, än är det massor kvar att göra, panel på väggar, nytt golv, bygga garderob och mycket, mycket mer men det kommer att bli så bra till slut! I dag har jag dessutom hjälpt honom med själva bygget, inte bara genom att sätta på kaffet, hihi!

Nu när jag fått så mycket gjort i dag känner jag mig lite lugnare inför advent, nu är det ju faktiskt bara lussebullebaket kvar... men det tar jag på lördag! =)

W har fått vila upp sig i dag och är pigg och kry för att gå till skolan i morgon igen och för mig väntar jobbet, så skönt att slippa dra fram dammsugaren i morgon kväll, då ska jag sätta mig tillrätta i soffan och bara njuta av mitt nystädade hus.
Kram kram
<3


post signature

10 kommentarer:

  1. "Inget ont som inte har något gott med sig", ett ordspråk som faktiskt stämmer.....ibland;)!
    Hoppas du får sova gott i natt!
    Kram♥

    SvaraRadera
  2. Så fint du gjort...jag ligger efter så det smäller o det ;)) Det blir jobb hela helgen för att få upp alla adventsljusstakar. Jag har sneglat på den ljusstaken jag med, jättefin ;))'
    kram susanne

    SvaraRadera
  3. Oj så mycket du fick gjort vännen, ja som sagt inget ont som inte har något gott med sig;) Ljusstaken är underbar! Kram Johanna

    SvaraRadera
  4. Så fin din ljusstake från Madam Stoltz är!
    Skönt att ha veckostädningen redan gjord :) Jag har det ännu framför mig.
    Ha en trevlig första advent!
    kram Tini

    SvaraRadera
  5. Så vackert så man kan bara sitta och titta på dina fina bilder!
    Hoppas det fixar sig med gardinstången!
    Kram Eva

    SvaraRadera
  6. Vilken fin ljusstake, och så fint dekorerad!
    Var faktiskt ledig igår, gjorde som du, städade och plockade fram alla adventsljustakar. Såå skönt när man kommer hem från jobbet ikväll.

    Önskar Dig en mysig helg
    Anncathrine

    SvaraRadera
  7. Hej! ja i bland får man krypa till korset fniss..jag är totalt oduglig med både borr o skruv! Måste säga att du arrangerar så ljuvligt..allt ser ut som i ett drömhem! Ha en fin Advent!kramiz Jessica

    SvaraRadera
  8. Vad fint du har! Ljusstaken är ju helt underbar! :)
    Kram Emilia

    SvaraRadera
  9. Så fint du pyntade till advent! Ljuskronan är så vacker!
    hihi, kan se framför mig hur det såg ut med skruven. Jag försöker inte längre att skruva upp någonting själv efter några misslyckade försök, så det går bättre att be min make snällt.
    Kram kram
    Nelya

    SvaraRadera
  10. Hejsan!

    Å, så skönt att få en dag "extra" hemma. Och att ha det nystädat redan på fredagen är inte fy skam.

    Förra torsdagkvällen följde maken med dottern till ridskolan (vilket jag alltid brukar göra annars, eftersom att maken oftast jobbar borta i veckorna) - och jag fick då vara hemma och passade på att städa! Vilken lycka att komma hem på fredag efermiddag - och ha det NYSTÄDAT!!

    HA EN FIN KVÄLL!
    Kramen jenny

    SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...