torsdag 16 februari 2012

Rosa romantik


Halloj finingar!

I rask takt med våren kommer nu alla inredningsnyheter in i butikerna. Man kan ana den franska trenden i Ikeas vårnyheter men med lite mer ljuva och romantiska toner. Textilserien Emmie går i rosa toner med ränder, rutor och rosor, perfekta att matcha med varandra för en sockervaddsljuv romantisk känsla.




 Foto: Nina Broberg/IKEA Livet Hemma
Publicerade med tillstånd av ikea.se/livethemma

Kolla noga på fotot här ovanför, ser ni väggpanelen? Ikea har "tänkt utanför boxen" och använder köksluckor (!) på väggen - att jag inte tänkt på det! =) Den ursnygga rottingfåtöljen ska absolut få flytta hem till mig i två exemplar... frågan är bara var jag ska få plats med dem... ;)

Februari sägs vara den "sjukaste" månaden på året, ack vad det stämmer... i alla fall hemma hos oss! Jag har själv varit sjuk i två omgångar och är nu hemma för andra gången med W, är det inte magsjuka så är det dunderförkylning. *suck* Vad är det med alla bacillusker som gör att de exploderar just nu?! Ser inte fram emot februarilönen... anar att den inte kommer att vara allt för fet. Läge för köpstopp med andra ord! ;)

Jag hoppas att ni håller er friska och krya och önskar er en härlig torsdag!
Kram kram
<3
post signature

12 kommentarer:

  1. Hoppas alla sjukdomar ger sig iväg så du snart får mer pengar i "lönekuvertet" så du kan köpa rottingfåtöljerna! Jag går och funderar på om jag inte ska köpa två till vår veranda, har kollat på dem sen i höstas men inte bestämt än .... Rosablommiga tyger är så vackert när man har en lugn bas, har alltid varit svag för rosablommigt.
    Kram Eva

    SvaraRadera
  2. Hej vännen!

    Vilka härliga inspirationsbilder!
    Som man längtar till våren nu!
    Usch så tråkigt med dessa sjukdomar...
    Har haft lite mycket o inte hunnit med din utmaning men jag måste ta mig an den snart!!

    Ha en bra dag o krya på er!

    Kramar Liza

    SvaraRadera
  3. Så fina våriga bilder! Ja IKEA vet vad de gör! Hänger verkligen med i trenderna! Ja det likadant här med sjukdommar!! Samuel är inne på sin andra förkylning på bara några veckor! Går så mycket "skit" nu, både magsjuka och influensa, men man tycker ju att baskeluskerna skulle frysa ihjäl i kylan, men det klart...man är mer inomhus just pga det...kanske anledningen!
    Krya på er och ha en mysig torsdag!
    Kram
    Anne-Lie

    SvaraRadera
  4. Härliga bilder!
    Ja, här är vi också sjuka. Snuva och feber, på sportlovet till på köpet!!!

    SvaraRadera
  5. Sjukaste månaden ever här oxå!!! Dunderförkyld med 40 graders feber i en vecka- hallå!! Och sen hjärnskakning och allt på det...jäkla månad....men du så härliga bilder från Ikea- kreativt tänkande!! Kram

    SvaraRadera
  6. Just idag har jag varit på HM Home och köpt rosa kuddfodral!
    Kanske inte sådär romantiskt rosa, men ändå! Jag som bara haft svart/vitt hemma länge har plötsligt bara bestämt att jag måste fylla våningen med rosa. Måste passa mej bara så det inte blir för mycket.

    Den svarta Storsele ska få komma hem till mej också, jag tror jag ska två på balkongen.

    Så trist med alla sjukdagar, det är väl inte för inte februari kallas för vabruari. Peppar, peppar så har vi klarat oss helt (än så länge)!

    Hoppas ni haft er beskärda del av sjukdomar nu. Krya på er!

    Kramar

    SvaraRadera
  7. Hej gumman !
    ja fy, läste på aftonbladet att februari ä den månaden som alla flesta är sjuka.. Jag har klarat mej hittils.. peppar peppar ;)
    Det verkar inte bättre att vi delar samma smak du och jag =)
    Imorrn ska jag in till IKEA och köpa just det tyget Emmie och sy en hissgardin hade ja tänkt. !!

    Massa kramar

    SvaraRadera
  8. Ett bra tag sedan jag var på Ikea och så har jag bara en kvart dit....nu får jag nog ta en tur dit....Så fint!! Kramen Lisbeth

    SvaraRadera
  9. Vilka fina inspirerande bilder! Tror minsann att det får bli en tur till Det Stora Varuhuset inom kort:-)

    SvaraRadera
  10. Mmm, vilka härliga bilder! Jag ska ha nya stolar till vår altan (som förhoppningsvis blir omgjord snaaaaart) sen, ska kika mer på Ikeas möbler. Krya på er nu, inte kul att vara sjuk. Var på hälsokost igår och fick tips att äta probiotika (snälla bakterier som ska finnas i magen) eftersom 80% av immunförsvaret finns i magen så måste magen vara i toppform för att klara alla bacillusker. Tänk vad man lär sig ;)

    Kram,
    Jenny

    Ps. Supermysig och fin blogg :)

    SvaraRadera
  11. Så himla gulligt och snyggt på samma gång =)

    SvaraRadera
  12. Hu för alla sjukdomar!!! Många tror att med kylan dör bakterierna, men det är tyvärr precis tvärtom... Men snart kommer våren och DÅ minsann!!!
    De lakanen har vi införskaffat:)) Har ju ett presentkort på ikea som möjliggör en del;-) Ett kök har ju inköpts där och för varje 10 000 får man 1000 att handla annat för, man bara tackar och tar emot då;-)
    Ha en fin fin lördag!
    Kram Anna

    SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...