fredag 16 november 2012

Husets ögon, husets själ


Fönstren är husets ögon, har du hört det uttrycket förut? Visst stämmer det ganska bra ändå? Förutom att fönstren ska ge oss ljus inomhus och för att vi ska kunna se ut så gör ju faktiskt fönstren en hel del för hela husets framtoning. Fel fönster på ett hus kan förstöra hela exteriören! Vem drömmer inte om att få ha en så här vacker glasveranda med krysspröjs där solljuset flödar in? Jag har skrivit upp det på min önskelista!  ;)


  
Jag drömmar fortfarande om det där gamla, stora, vackra trähuset på landet som en dag kommer att uppenbara sig (hoppas kan man ju alltid...). Redan nu är jag införstådd med att hitta ett drömhus som redan är färdigrenoverat, tip-top och klart att flytta in i är i stort sett omöjligt. Tur för oss, alla "Martin Timell-wannabes" som envisas med att renovera och bygga allt själva, att det finns de som kan hjälpa oss! Kronfönster är specialiserade på just fönster, dörrar och uterum och förutom att erbjuda fönster i standardmodeller i olika material kan du även specialbeställa ditt eget fönster. Varför inte ett kyrkfönster, eller kanske till och med ett hjärtformat?! =)

Går du i husbyggar- eller renoveringstankar är de absolut värda ett besök.
Samtliga foton är lånade från Kronfönster.
post signature

6 kommentarer:

 1. Åh så mycket fina fönster! Jag är lite som du :) Drömmer...
  Önskar dig en toppenhelg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. jag håller absolut med fönster är viktiga;)

  vilka snygga fönster du visar:))
  ha en skön fredag
  kram ELLINOR

  SvaraRadera
 3. Oj, va härliga bilder...veranda bilder nr två var ju bara såå härlig!
  Ha en fin fredag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Här har du en till drömmare till just såna fina fönster. Nu är det egentligen snart dags för oss att byta ALLA fönster på vårt hus MEN det kostar ju skjortan och det får nog ta några år till. Men någon sorts spröjs ska jag då ha

  Kram Teres

  SvaraRadera
 5. snygga!! skulle verkligen vilja byta ut våra fönster synd att det är såå dyrt
  må så gott!!
  Gabriella

  SvaraRadera
 6. Ja tänk det har jag alltid oxå önskat mig och nu är den sann… Kvar är "bara" golv, golvsocklar och taklister… Till jul ska vi sitta där ute, man bara läääääängtar ju!!!
  Tänk drömmar går i uppfyllelse, bara man önskar så in i vassen mycket;-)
  Kram Anna

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...