tisdag 13 november 2012

Zelected by Houze - handla utan party?


Hallå finingar!

Jag har fått flera frågor om hur man handlar från ZbH utan att ha ett party. Produkterna går inte att köpa på nätet men du kan beställa varor genom mig.

När du har hittat just det där som du vill ha så skickar du ett mejl till mig där du anger artikelnummer, pris, antal och benämningen på det du vill köpa (tex 15982 Zinkhus Countryhome 399 kr, 1 st) till:

emma.warnstrom@zbh.se

Därefter anger du ditt namn, personnummer, adress och mobilnummer. Personnumret krävs då betalning sker via faktura och mobilnumret behöver vi eftersom paketet sms-aviseras.

Om du är ensam om beställningen kostar frakten 119 kr + fakturaavgift 19 kr men om du istället beställer tillsammans med dina vänner (3 - 4 personer) så kostar frakten bara 49 kr per person och ni delar då på fakturaavgiften på 19 kr som då inte blir många kronor per person. Det lönar sig alltså att beställa 3 - 4 personer! =) 

Vid sambeställning utser ni en av er till "huvudbeställare", det är denna person i vars namn fakturan och paketet kommer. Vi behöver även namnet på sambeställarna, deras e-postadress och mobilnummer men det räcker att "huvudbeställaren" anger sitt personnummer.

Genom sambeställning bidrar du till en bättre miljö genom att minska på förpackningsmaterial och lastbilsleveranser!  =)

Samla ihop dina vänner och beställ era julklappar tillsammans. Kom ihåg att ordern måste sändas senast den 12/12 för att klapparna ska hinna med Tomtens deadline! ;)

Klicka på bilderna här nedan för att komma till katalogerna!Gå gärna in och gilla min sida på Facebook, Zelected by Houze - Vimmerby, för att ta del av information, nyheter och erbjudanden. Titt som tätt säljer jag ut mina visningsexemplar!

Om min information är otydlig eller om du har några frågor är du välkommen att höra av dig!
emma.warnstrom@zbh.se

Kram kram

Psst... Foton lånade från Zelected by Houze!

post signature

3 kommentarer:

 1. Vd mycket fina saker du säljer, önskar dej en skön onsdag.
  kram Annika

  SvaraRadera
 2. Så bra att veta,undrade just själv det,hur man handlar utan party? flera saker jag hittat som jag MÅSTE ha:) ska se om jag får med några flera,frakten var ju lite dyr annars.
  ha en fin dag..kram

  SvaraRadera
 3. där fanns det mycket snygga grejor;))
  vad bra att man kan handla utan party, genom dig. ska ta en titt i katalogerna;))
  ha en skön onsdag

  kram ELLINOR
  du har väll inte missat utlottningen hos mig?

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...