torsdag 10 januari 2013

Det där med att lägga band på sig...


Lägg band på dig! Det är vad jag försöker intala mig själv just nu. Kombinationen Emma och Rea går liksom inte ihop - alls! Blir ju så sugen på allt det där som jag inte hade en aning om att jag måste ha. Ska försöka mig på en "vit" månad utan att handla något onödigt men det känns som att det är dömt att misslyckas. Sedan kan man ju alltid roa sig med att diskutera vad som är "onödigt" och vad som är "nödigt"...  ;)

Men när jag hittar det där som jag faktiskt har tänkt mig att en gång köpa, som en stor helvit linneduk och lika vita linneservetter (tänk att få duka med linneservetter, jag är helt säker på att maten smakar mycket bättre då!), eller det där överkastet till W till superduperdunderpris så måste jag ju bara slå till... så det har jag faktiskt gjort - köpt alltså! Men sen, sen är det faktiskt köpstopp för fru Wärnström... tror jag... ;)


Lite längre fram funderar jag på att öppna upp min bloppis igen. Har ett mindre lager här hemma av inredning från Zelected by Houze, delar av höstens och julens visningskollektion som nu har utgått ur sortimentet, väntar ivrigt på att vårkollektionen ska komma hem. Håll utkik!  =)

Om du är sugen på att boka ett inredningsparty kan du kontakta mig på nedanstående e-postadress. I februari rullar säsongen igång med massor av fin inredning. Bor du inom 10 mils avstånd från Vimmerby kommer jag gärna!

emma.warnstrom@zbh.se

Ikväll ska jag bejaka medelålderskvinnan inom mig och titta på Antikrundan, lite synd bara att det krockar med Sveriges mästerkock. Får bli en zapparkväll med andra ord! ;)

Hoppas du får en fin torsdag!
Kram kram


post signature

10 kommentarer:

 1. När det gäller shopping har jag tagit bort ordet "behöva" och ersatt det med "vill ha" men ibland är det nog faktiskt. Synd att jag bor så långt från Vimmerby annars kunde du kommit upp hit och haft ett party. Ska hålla utsikt på bloppisen (vill ha....)
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 2. Så fin din provdocka är! Jag har försökt undvika att gå i butiker på rea. Men jag måste erkänna att jag klickat hem en del pysselsaker på nätet i stället :)
  Ha en fin helg!
  kram Tini

  SvaraRadera
 3. Rea kan vara svårt att undvika, ibland så åker det ju en och en annan grej hem. Bäst att passa på...Ha en fin helg. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 4. Det är mycket som man " tror" man behöver.
  Men ibland gör man riktiga fynd och känner sig super nöjd.
  Ha en mysig helg!
  Kram Carita

  SvaraRadera
 5. Hejsan vännen!

  Jo, jag känner igen ditt resonemang... Det blir ganska många onödiga "behöver" här också. Men gillar man shopping så är det svårt att lägga band på sig!

  Hoppas du får en fin kväll och en bra inledning på helgen.
  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 6. Heej, vet precis vad du menar när man inte kan hålla sig ifrån shoppingen. Ska också försöka mig på en vit månad nästa månad hihi.
  Synd att jag bor längre ifrån, hade gärna velat ha inredningsparty.
  Trevlig helg, Kraam

  SvaraRadera
 7. Ja visst är det svårt att inte handla när man väl hittar något man gått och funderat på. Det gjorde du rätt i å handla lite:)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hi hi ja du det där känner jag igen. Fast bäst att passa på det blir ju dyrar sedan om du skulle behöva det. Och linneduk och servetter är vackert och visst smakar maten bättre :)
  Gör dig nu en riktigt go helg, kram från Maria ♥

  SvaraRadera
 9. Vad skoj att du säljer ZBH, har en kompis som jobbar där i Kävlinge :) Har inte jättebra koll på grejerna, vad är det för stil?

  Ha en skön helg!!

  Kram

  SvaraRadera
 10. hahahhaa sitter här o läser ditt inlägg så smilbanden dras upp över öronen, låter precis som mig...det här med rean menar jag...tänker varje år att nu ska jag inte handla något men på något underligt sätt behöver man ALLTID något hahahahah ha en underbar helg kram från Maja

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...