lördag 25 juni 2011

Att trotsa förbud

Civil olydnad i en bild!   =)Jag älskar ljuset i den här bilden!

Den här synen sätter i alla fall igång min fantasi...

Go' midda'! Hur mår ni så här dagen efter midsommar? Bra, hoppas jag! Själv är jag lite småseg ska erkännas, dansade långt in på småtimmarna till gamla 80-talsfavoriter som New order (hur bra var inte de?!?) och nya favoriter som Movits och Hoffmaestro. En hellyckad midsommar, med andra ord.  =)

I dag får ni se några foton från vår lilla skogsprommis häromdagen. Precis utanför vår husknut leder en liten skogsväg ner till sjön. En jättefin slinga som har allt, vackra hagar, sjöutsikt och till och med en lämning av en medeltida borg! Här har riddare en gång i tiden ridit fram, spännande tanke.

Stubben med järnvajern kommer dock från tiden när de bröt torv i området men visst ser den lite läskig ut?
Kunde inte heller låta bli att fota vår "olagliga" områdeskompost! Ingen verkar bry sig särskilt mycket om den där skylten, eller vad tror ni?  ;)
post signature

5 kommentarer:

 1. Hej Emma! hoppas ni hade en fin Midsommar afton! vi är så nöjda efter Lisebergs trippen! så lagom med folk o alldeles underbara planteringar en fröjd att flanera runt..Älskar skogen, tycker den är så full av mystik o trollska stigar... Ha en fin dag vännen! kramiz Jessica

  SvaraRadera
 2. Det var inte en dålig stig ni har utanför husknuten. Fint verkar det vara med.
  Låter som en lyckad midsommar :) Här ska det intagas sill och lax idag, blev ingen igår, bara grillning som är nog så gott det med.
  Kramar

  SvaraRadera
 3. kathas kortmakeri25 juni 2011 kl. 15:48

  Låter som du hade en lika trevlig midsommarafton som jag. Ja nog är man småseg idag. Gömmer min bakom berget av stryktvätt idag.

  Ha de gott!
  kram
  Katha

  SvaraRadera
 4. Låter som en rolig midsommar...:-)! Är lite småsegt här oxå idag....har röjt lite och ätit rester av midsommarmaten! Ikväll blir det grillning och lite vin...-)
  Kram
  Anne-Lie

  SvaraRadera
 5. New Order!! Now we´re talking!!:)Det var bra det!
  Kram Anna

  SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...