fredag 8 juli 2011

Silver & zink

Kom-ihåg-tavlan är än så länge tom

Silver...

...och zink



Semester till trots - någon ordning och reda måste man väl ändå ha, eller hur?  ;) Innan bredbandet kapsejsade hann jag med en shoppingtur på nätet och klickade bland annat hem den tuffa griffeltavlan och zinkschablonen. Har mer och mer börjat smyga in lite ruffa och råa material i allt det vita och ljuva, älskar kontrasterna. Har dessutom gjort ett annat inköp i lantlig industristil, det är inte riktigt klart än men det kommer bli såååå bra! Ni får se så småningom... =)

Ha det bäst, söta bloggisar! Hoppas att vi ses senare i dag (man vet aldrig med detta bredband...).
Kram kram
post signature

6 kommentarer:

  1. Så underbara saker du köpt!
    Jättefint!

    Ha en fin dag!
    Kram Annica - Vårt lilla bo

    SvaraRadera
  2. Så fint!

    Och zink känns rätt till vitt!

    Jag har ju just börja omvandla min kollostuga till en helvit sådan så jag njuter ännu av det vita jag har! Säkert kommer jag också framöver vilja lägga till något, färg eller material till det, men inte just nu!

    Ha en bra fredag, Emma!

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Fina ting du köpt!! Ser att du också har en clas ohlson radio typ "Roberst Radio". En sån har jag med fast vit och är toknöjd med den, har den i köket och där passar den perfekt!

    Ha det fint!

    SvaraRadera
  4. Åååå vad fina saker du har köpt.Var har du hittat dom?Ser att du har en sån läcker radio från Claes Ohlsson bara så himla läcker.Ha en mysig fredag.Kraaam Rita ♥

    SvaraRadera
  5. Ha såg allt skymten av söta radion. Jooo jag har fått en, så glad. Du är ju rena fotoproffset du. Fina saker du köpt gumman. Har gosat runt här hemma nu och testat nya termosen på vår superlilla altan. Bara njuter idag. Ha de så bäst hjärtat..

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  6. Finfina saker du köpt! Silver/zink och vitt är en fantastisk kombination!
    Tack för tipset om Jönköping! Vi var nere i centrum i tisdags och kikade runt. Jättemysigt! Just nu är vi hemma en snabbis för att tvätta och klippa gräsmattan...men i morgon eftermiddag bär det av igen!
    Ha en skön fredagskväll!
    Kram
    Anne-Lie

    SvaraRadera

♥ Tack för din lilla hälsning, den gör mig så glad! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...